mediaLOOK logo
@
QNAP Silent NAS HS-210 premiat iF Design Award
București 2014-03-10

QNAP Silent NAS a câștigat premiul iF Design Award 2014

Dispozitivul silențios QNAP Silent NAS a câștigat premiul de excelență iF Product Design Award 2014 în cadrul categoriei computere.

“Recunoașterea conferită de premiul iF atestă rezultatele remarcabile în privința design-ului și suntem mândri că inovația seriei Silent NAS o alătură unei liste de produse celebre”, a declarat Meiji Chang, manager general al QNAP.

Serverul de stocare QNAP Silent NAS nu are ventilator, fiind construit într-o carcasă stilată, ce poate sta alături de televizoarele de ultimă generație, consolele și celelalte elemente ce ne definesc stilul de viață digital. Cu un design termic revoluționar ce elimină în mod inteligent căldura, seria Silent NAS funcționează fără probleme inclusiv la sarcini suprasolicitante. Gama Silent NAS este prietenoasă cu mediul înconjurător având funcții ce permit economisirea energiei, cum ar fi trecerea în standby a hard disk-urilor și opțiunile de management al alimentării. Sistemul de operare QTS, prietenos cu utilizatorul, facilitează operațiunile de configurare, întreținere și utilizare a produsului.

Toate modelele premiate la iF Design Award 2014 pot fi găsite pe pagina organizației la adresa: exhibition.ifdesign.de

Fiind o unitate NAS silențioasă pentru living, HS-210 este perfect pentru a crea un hub multimedia pentru acasă. Folosind Photo Station, Music Station și Video Station, utilizatorii pot accesa ușor arhiva și pot partaja fotografiile, muzica și colecțiile video. Suportul DLNA și AirPlay permite utilizatorilor să se bucure de conținut de înaltă calitate pe un televizor de ultimă generație. Accesarea și rularea fișierelor se pot face pe tabletă și smartphone cu ajutorul aplicațiilor mobile: Qfile, Qmusic, Qphoto, Qmanager și VMobile.

Disponibilitate
Seria actuală QNAP Silent NAS HS-210 este disponibilă în România la un preț aproximativ de 1290 lei (inclusiv TVA).

Principalele specificații HS-210: design set-top, două sertare, procesor 1.6 GHz, RAM 512 MB DDR3, SATA HDD/ SSD, suport pentru discuri hot-swappable, 2X USB 3.0, 1X Gigabit LAN.

Pentru a afla mai mult despre seria QNAP Silent NAS, vă rugăm să vizitați http://www.qnap.com.

QNAP Systems

QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.

Produse mentionate in comunicat:

5 imagini disponibile
QNAP HS-210 Silent NAS
QNAP HS-210 Silent NAS
Descarcă
QNAP HS-210 Silent NAS
QNAP HS-210 Silent NAS
Descarcă
QNAP HS-210 Silent NAS
QNAP HS-210 Silent NAS
Descarcă
QNAP HS-210 Silent NAS
QNAP HS-210 Silent NAS
Descarcă
QNAP HS-210 Silent NAS
QNAP HS-210 Silent NAS
Descarcă