mediaLOOK logo
@
ASUS anunță tableta VivoTab Note 8 cu Windows 8.1 și stylus profesional Wacom
București 2014-01-09

ASUS lansează tableta VivoTab Note 8 cu Windows 8.1 și stylus profesional Wacom

ASUS a lansat VivoTab Note 8, o tabletă cu Windows 8.1 și stylus profesional Wacom ce o transformă în cea mai bună opțiune pentru productivitate și creativitate.

Concepută pentru profesioniști, dar și pentru studenți, tableta este dotată cu Microsoft Office Home and Student, ce include Microsoft Word, Excel , PowerPoint și OneNote. Greutatea redusă de 380 de grame și posibilitatea de a fi ținută cu o singură mână transformă tableta VivoTab Note 8 într-un ideal instrument de productivitate. Având o ramă subțire, panou IPS și un design elegant, acesteia i se cuvine un loc de seamă în orice mediu educațional sau business.

Procesor puternic Quad-Core
VivoTab Note 8 este motorizată de cel mai nou procesor Intel Atom Z3740 pentru un echilibru perfect între performanța în multitasking și eficiența energetică remarcabilă. Atingând o autonomie de până la 8 ore, VivoTab Note 8 poate funcționa pe durata unei zile de lucru fără a fi reîncărcată. Cu 2GB memorie RAM și până la 64GB stocare solid-state, plus abilitatea de a utiliza carduri microSD de până la 64GB, tableta oferă tot spațiul de care aveți nevoie pentru fișiere și aplicații. Accesarea datelor atunci când sunteți în mișcare devine și mai simplă grație spațiului nelimitat în ASUS WebStorage, oferit pe o perioadă de un an.

Comenzi precise cu tehnologia Wacom
Concepută pentru a fi utilizată cu o singură mână, VivoTab Note 8 este ideală pentru a fi folosită în deplasări. Stiloul digital profesional se integrează perfect în locașul său, în lungul marginii de jos, pentru a fi la îndemână atunci când e necesar. Bazat pe o tehnologie premium de la Wacom, stiloul digital oferă cea mai bună acuratețe posibilă, cea mai mare viteză de răspuns și o capacitate de reacție superioară, distingând atingerile accidentale cu palma. Toate acestea combinate cu peste 1000 de niveluri de presiune, permit o scriere extrem de naturală pe tabletă, îndemnându-vă să renunțați la carnețel sau la notebook.

Sunet remarcabil
Dezvoltată de experții din echipa ASUS Golden Ear, tehnologia audio SonicMaster utilizează o combinație personalizată de hardware și software pentru a îmbunătăți calitatea sunetului la un nivel surprinzător pentru un dispozitiv atât de mic. Difuzoarele stereo, cu camere de rezonanță mari, redau un sunet bogat, cu bass rotunjit, iar instrumentele sofisticate de procesare audio cresc gama de frecvențe pentru a face muzica, filmele și jocurile să sune fantastic.

Specificații VivoTab Note 8
- Windows 8.1
- Ecran 8" HD (1280 x 800) IPS
- procesor Intel Atom Z3740
- Integrează stylus digital profesional Wacom
- 2GB memorie RAM
- Cameră foto 5MP și cameră frontală HD
- până la 64GB stocare internă, slot pentru card microSD de până la 64GB și spațiu online ASUS WebStorage (gratuit pentru 1 an)
- baterie 15.5Whr
- dimensiuni 220.9 x 133.8 x 10.95mm
- greutate 380g

Preț și disponibilitate
Tableta VivoTab Note 8 va ajunge pe piața românească la sfârșitul lunii ianuarie, prețurile începând de la 1499 lei (TVA inclus).

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4168 de distincţii în anul 2012 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 12500 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3800 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2012.

Produse mentionate in comunicat:

1 imagini disponibile
ASUS Vivo Tab Note 8
ASUS Vivo Tab Note 8
Descarcă