mediaLOOK logo
@
ASUS Xonar U7 Echelon Edition
București 2013-12-09

Placa de sunet pe USB ASUS Xonar U7 Echelon Edition 7.1 ajută gamerii să identifice poziția adversarului în joc

ASUS a lansat Xonar U7 Echelon, o placă de sunet compactă cu 7.1 canale ce oferă calitatea audio a modelului premiat Xonar U7 și adaugă un camuflaj militar unic în gama Echelon. Pe lângă aspectul stilat, inginerii ASUS au lucrat la o gamă impresionantă de funcții menite să ajute pasionații de jocuri: Sonic Radar pentru poziționarea vizuală a sunetelor din jocuri și Sonic Studio Pro pentru controlul fin al fiecărei caracteristici audio.

Tehnologia Sonic Radar oferă un avantaj suplimentar în jocuri
Jocurile moderne presupun mai mult decât grafică. Gamerii cer imersiune totală în scenariul jocului pentru a sesiza toate indiciile, inclusiv pe cele auditive. Din acest motiv, Xonar U7 Echelon Edition include Sonic Radar, o tehnologie unică de vizualizare a sunetelor, ce oferă gamerilor un avantaj în jocurile de tipul “first-person shooters”. Indiferent de titlu, Sonic Radar afișează o imagine ‘radar’ HUD (head-up display) ce punctează acțiunile din joc în funcție de poziția personajului, bazându-se pe indiciile auditive generate de adversar. Mai mult, pot fi activate mai multe setări prin care sunt evidențiate sunetele specifice, precum focurile de armă sau zgomotul pașilor.

Acestea ajută utilizatorul să localizeze cu acuratețe adversarul pe o imagine HUD de 360 grade chiar și atunci când zgomotele sunt dincolo de linia orizontului, oferind un avantaj în competiții. Afișarea și poziția Sonic Radar pe ecran poate fi reglată de utilizator după bunul plac, oferind flexibilitate totală în diferite jocuri cu scenarii diverse.

Controlul audio complet prin Sonic Studio Pro
ASUS Xonar U7 Echelon Edition dispune de asemenea, de cea mai nouă suită software Sonic Studio Pro. Aceasta pune la dispoziția utilizatorului controlul fiecărui aspect, de la egalizatorul (EQ) la balansul pe 7.1 canale. Interfața intuitivă de tip “point-and-click” poate fi utilizată pentru a activa profilurile pentru diferite medii audio și pentru a face reglaje de finețe în sistemul Dolby Home Theater 4, convertind sunetul stereo în sunet surround 5.1 sau 7.1. Sonic Studio Pro dispune și de tehnologia Perfect Voice pentru reducerea distorsiunilor. Comparativ cu alte tehnologii de reducere a zgomotului ce se bazează pe anularea zgomotului cu faze inversate, Perfect Voice utilizează algoritmi avansați ce separă zgomotul ambiental de voce. Rezultatul constă în comunicații cu sunet de cristal, chiar și într-un mediu zgomotos, cum ar fi o sală de jocuri. Controlul fizic separat pentru volumul căștilor și cel al microfonului simplifică ajustarea sunetelor în timpul jocului, fără a distrage atenția utilizatorului prin deschiderea meniului sau a panoului de setări.

Calitate audio fără rival
ASUS Xonar U7 Echelon Edition dispune de eșalonare pe 24-biți/192KHz, un raport semnal/zgomot de 114dB și un sunet surround pe 7.1 canale, totul într-un dispozitiv compact și ușor. Arhitectura cu alimentare pe USB nu necesită un adaptor extern, făcându-l și mai portabil, în timp ce amplificatorul integrat pentru căști facilitează imersia jucătorilor în acțiunea din mediul virtual. Suficient de compact pentru a a fi strecurat într-o geantă, alături de laptop, dispozitivul ASUS Xonar U7 Echelon Edition oferă un sunet de calitate și un confort de neegalat.

Preț și disponibilitate
ASUS Xonar U7 Echelon Edition va fi disponibil în România începând din această săptămână la un preț aproximativ de 400 lei (TVA inclusiv).

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4168 de distincţii în anul 2012 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 12500 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3800 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2012.

Produse mentionate in comunicat:

1 imagini disponibile
ASUS Xonar U7 Echelon
ASUS Xonar U7 Echelon
Descarcă