mediaLOOK logo
@
ASUS Miracast Dongle
București 2013-11-15

ASUS anunță revoluționarul Miracast Dongle

ASUS a anunțat Miracast Dongle - un dispozitiv Miracast de mici dimensiuni care permite afișarea conținutului de pe dispozitivele mobile pe un televizor HDTV sau pe un monitor.

Miracast Dongle suportă fluxuri wireless dual-band pentru o transmisie fără latențe a filmelor Full HD, a clipurilor și a fotografiilor. Este ideal pentru utilizatorii care vor să se joace, să partajeze fotografii și să vizioneze filme pe un ecran mare sau să realizeze prezentări video în cadrul conferințelor.

Instalare ușoară cu dual-band
Miracast Dongle este compact și portabil, cântărind doar 35g și măsurând 111x32x11mm. Compatibil cu cele mai multe tablete ASUS, acesta furnizează conținutul video în timp real, fără a fi necesar accesul la internet. Poate fi instalat ușor, necesitând doar o conexiune la o sursă de alimentare și un port HDMI. Odată ce a fost stabilită o conexiune cu un dispozitiv mobil, utilizatorii pot vizualiza conținutul de pe smartphone sau tabletă pe un ecran extern și pot chiar mări sau micșora fotografiile. Conexiunea Dual-band 802.11a/b/g/n utilizează frecvențele de 2.4GHz și 5GHz, asigurând un semnal fără latențe, cu răspuns instant pe ecran.

Divertisment Full HD în oglindă, în timp real
Miracast Dongle le oferă utilizatorilor divertisment mobil fără precedent și o experiență plăcută prin jocurile rulate pe televizoarele Full HD de mari dimensiuni. Transmisia stabilă de date, furnizată de Miracast Dongle, vă garantează că acțiunea ține pasul cu filmul sau jocul rulat pe dispozitivul mobil.

ASUS Gallery le permite utilizatorilor să ruleze și alte aplicații atunci când dispozitivul este în uz, astfel încât aceștia să folosească dispozitivul pentru a verifica email-urile, pentru a accesa rețelele sociale sau chiar pentru a efectua apeluri telefonice în timp ce conținutul FullHD rulează în fundal.

Nominalizat la premiile CES Innovations Design and Engineering 2014
ASUS Miracast Dongle a fost nominalizat recent la premiile CES Innovations Design and Engineering Awards 2014 la categoria Playere Multimedia Portabile și Accesorii. Miracast Dongle a fost bine primit de juriul format din proiectanți, ingineri și membri ai publicațiilor comerciale.

Prețuri și disponibilitate
ASUS Miracast Dongle va fi disponibil în România la sfârșitul anului, prețul aproximativ fiind de 299 lei (TVA inclusiv).

Link prezentare video Miracast Dongle:
youtube.com/watch?v=i9WNbOHbhc8

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4168 de distincţii în anul 2012 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 12500 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3800 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2012.

Produse mentionate in comunicat:

2 imagini disponibile
ASUS Miracast Dongle
ASUS Miracast Dongle
Descarcă
ASUS Miracast Dongle
ASUS Miracast Dongle
Descarcă