mediaLOOK logo
@
BLOGWARS 2011
București 2011-09-29

BLOGWARS 2011 porneste lupta pe bloguri pentru premiile ASUS

Cea de-a doua ediție a concursului BLOGWARS a demarat cu etapa înscrierilor. Autorii de bloguri se pot înrola până pe data de 9 octombrie în bătălia dată în scris pentru premiile săptămânale oferite de ASUS. Cei mai buni 10 bloggeri pot câștiga de la 100$ până la 1400$ în funcție de numărul de etape parcuse, iar ceilalți participanți pot câștiga solde săptămânale similare prin implicarea în calitate de jurați.

La BLOGWARS 2011 poate participa orice autor de blog activ înaintea datei de 1 septembrie ac. Trebuie doar să își pună tastatura şi imaginaţia în spiritul competiției, primul pas fiind accesarea paginii www.blogwars.ro/inrolare. Pe lângă premii, finaliștii vor câștiga un public constant cel puțin pentru următoarele 10 săptămâni.

Timp de 10 etape, bloggerii se vor lupta prin publicarea unor articole tematice. La fiecare rundă, jurații BLOGWARS vor citi și evalua post-urile din competiție. În fiecare săptămână câte un finalist va părăsi câmpul de luptă, iar cei rămași vor primi solda de 100$. Cu cât rămâne mai mult timp în concurs, un blogger va aduna o soldă totală mai consistentă.

Bloggerii jurați vor evalua articolele alături de juriul oficial. Cel care va transmite configuraţia cea mai exactă a clasamentului etapei va primi aceeaşi soldă ca şi finaliştii.

Campaniile BLOGWARS pot fi câștigate prin articole originale și utile scrise pe teme tehnologice. Autorul nu trebuie să fie un specialist IT pentru a-și afișa cu măiestrie punctul de vedere despre un laptop, o tabletă, un mediaplayer, un router sau chiar despre o placă video. Experiența folosirii unui produs, așteptările față de un aparat electronic, perceperea utilității unui gadget sunt doar câteva puncte de pornire pentru luptele în scris.

Orice autor de blog se va putea înrola o singură dată în cadrul competiției. Organizatorii BLOGWARS vor valida înscrierile și vor anunța începerea primei bătălii pe 10 octombrie 2011. Vor fi selectați primii 10 finaliști, iar restul participanților vor forma comunitatea juraților BLOGWARS, păstrându-și în continuare sanșele de a câștiga premii.

Toate premiile BLOGWARS se vor acorda sub forma unor vouchere ASUS a câte 100$. Acestea se vor putea folosi la achiziționarea oricărui produs ASUS prin intermediul partenerului online www.koyos.ro.

Anul trecut, BLOGWARS a reunit 73 de combatanți activi, iar 15 dintre ei au fost câștigători. Valoarea totală a premiilor a fost de 6800$, iar marea câştigătoare a competiţiei a fost Iulia Diana Mihai (iulia-diana-mihai.blogspot.com), care a strâns solde în valoare totală de 1400$.

Blogwars 2011 este susținut de partenerii media: pcnews.ro, laptopnews.ro, imidoresc.ro, dandragomir.biz, playtech.ro și medialook.ro.

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 3398 de distincţii în anul 2010 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 10.1 miliarde USD în 2010.