mediaLOOK logo
@
Tornado Sistems îşi extinde oferta de monitoare TFT prin modelul avansat ASUS PM17Ts
Bucureşti 2005-07-20

Tornado Sistems îşi extinde oferta de monitoare TFT prin modelul avansat ASUS PM17Ts

Tornado Sistems - lider pe piaţa distribuţiei IT&C – îşi extinde portofoliul de monitoare TFT, introducând un nou furnizor de renume - ASUS. În prezent oferta de monitoare TFT cuprinde produse Philips, Acer, BenQ, Fujitsu-Siemens, HP, IBM, KINETIX şi Yusmart. Astfel, pe fondul creşterii rapide a acestui segment de piaţă, Tornado Sistems prezintă cea mai variată ofertă de distribuţie de monitoare TFT din România.

Monitorul ASUS PM17Ts cu o diagonală de 17 inci reprezintă o soluţie competitivă pentru un segment foarte larg de utilizatori, oferind cel mai mic timp de răspuns disponibil – 8ms. Astfel, pasionaţii de jocuri şi utilizatorii de aplicaţii grafice vor putea viziona materialele multimedia în cele mai bune condiţii, imaginile 3D fiind redate cu fluiditate.

Rezoluţia SXGA (1280x1024 pixeli) îl recomandă utilizatorilor pretenţioşi la caracteristici şi totodată foarte atenţi la modul în care investesc în echipamentele IT. Astfel preţul competitiv al modelului ASUS PM17Ts lasă în urmă produse concurente redutabile printr-o serie de atuuri vizibile: rată de contrast de 600:1, luminozitatea de 400cd/mp, standard TCO '03 (garanţia pentru cea mai mare economie de energie şi pentru cel mai scăzut nivel de interferenţe electromagnetice şi radiaţii).

Decizia de achiziţie a noului ASUS PM17Ts este întărită de prezenţa celor două boxe stereo încorporate (2x 2,5W) şi de disponibilitatea interfeţei DVI pentru plăcile video cu ieşire digitală, cum este cazul majorităţii acceleratoarelor 3D existente pe piaţă. Prin folosirea interfeţei digitale, utilizatorul se va putea bucura de întreaga calitate şi calitate a imaginii afişate.

ASUS a acordat o atenţie deosebită design-ului, care se distinge prin eleganţa formelor curbilinii, atent finisate, conferind o atmosferă selectă întregului birou. Cele şase butoane de control sunt aşezate pe muchia panelului, oferind un acces rapid la meniul de configurare a parametrilor de afişare.

Familia de monitoare LCD ASUS utilizează cele mai bune panel-uri TFT, respectând politica de calitate "Zero Bright Dot" – în cazul în care monitorul prezintă un singur pixel aprins în primele trei luni de la achiziţie, produsul este înlocuit. Acest monitor distribuit de Tornado Sistems beneficiază de o perioadă de garanţie de 3 ani.

Informaţii suplimentare şi informaţii tehnice despre produsele ASUS pot fi obţinute de pe site-ul www.tornado.ro.

Tornado Sistems

Tornado Sistems este lider pe piaţa distribuţiei IT&C din România oferind un portofoliu important de produse şi soluţii IT&C din partea a peste 40 de furnizori de prestigiu (Acer, Allied Telesyn, AMD, APC, ASUS, BenQ, Brand-Rex, Brother, Canon, Emerson, Epson, Fujitsu-Siemens Computers, Gigabyte, HP, IBM, Inform, Kingmax, Kingston, Lite-ON, Microsoft, NEC, Nortel Networks, Philips, PowerColor, Printronix, Proxim, Prolink, Samsung, Star, TwinMOS, US Robotics etc). Structura organizatorică a companiei, orientată spre satisfacerea tuturor categoriilor de clienţi, a determinat, datorită complexităţii sale, obţinerea unor performanţe de vârf de-a lungul timpului, atât în ceea ce priveşte rezultatele obţinute, cât şi în relaţiile cu clienţii săi, devenind partenerul de afaceri preferat de majoritatea companiilor IT din România.
Pentru mai multe informaţii despre Tornado Sistems şi portofoliul de produse şi soluţii, vizitaţi: http://www.tornado.ro.