mediaLOOK logo
@
Placa de bază ASUS ROG Rampage III Black Edition și căștile ASUS ROG Vulcan ANC pentru jocuri
București 2011-01-08

ASUS a prezentat la CES 2011 suita hardware pentru jocurile PC

ASUS dezvoltă hardware destinat gaming-ului PC de ani buni, cel mai important pas fiind crearea mărcii Republic of Gamers (ROG), prin intermediul căreia le oferă jucătorilor entuziaști de pretutindeni cele mai bune tehnologii și arhitecturi disponibile. Cu ocazia CES 2011, ASUS a etalat un pluton extins de produse destinate jocurilor pe calculator: plăci de bază, plăci video, echipamente audio, echipamente de rețea și desktop-uri pentru divertisment avansat. Toate aceste produse demonstrează adeziunea companiei ASUS pentru PC gaming și preocuparea de a le oferi utilizatorilor experiențe accesibile și cu mai multe satisfacții.

Placa de bază ROG Rampage III Black Edition - Hardware pentru jocuri de mare finețe
ROG Rampage III Black Edition a fost concepută ținând cont de opiniile comunității de jucători. Integrând o placă adițională pentru rețea și sunet, denumită ROG Thunderbolt și o soluție audio XONAR, aceasta oferă un sunet excepțional. Amplificatorul audio pentru căști optimizează automat setările pentru impedanță, în timp ce unitatea de procesare Bigfoot Networks™ cu Killer™ E2100 detectează și accelerează datele transmise de joc în rețea. Combinate, acestea oferă jucătorilor o calitate audio superioară și o performanță ridicată privind transferul de date în rețea.

Placa video HD 6870 DirectCU - Super Alloy Power crește performanțele grafice
Placa video ASUS HD 6870 DirectCU, optimizată pentru DirectX 11, preia cele mai recente nuclee grafice de la AMD precum și o serie de tehnologii exclusive ASUS, oferind performanțe superioare designului de referință. Modelul este livrat cu tehnologia de pionierat ASUS Super Alloy Power, care utilizează o formulă specială de aliaj pentru componentele vitale ale alimentării precum bobine, condensatori și MOSFEȚi.

ASUS HD 6870 DirectCU este un accelerator grafic ideal pentru jucători și pasionații de overclocking. Printre îmbunătățirile aduse designului standard, descoperim creșterea cu 15% a performanțelor și o durată de viață de 2.4* ori mai îndelungată.

Răcirea ASUS DirectCU, prezentă în echiparea standard, etalează heat-pipe-urile din cupru în contact direct cu nucleul grafic, îmbunătățind cu 20%* transferul termic, comparativ cu designul de referință. Placa folosește și Voltage Tweak, tehnologie proprietară ASUS, care împuterniceşte utilizatorii cu instrumente simple de creștere a frecvenței și a tensiunilor de alimentare pentru maximizarea performanțelor.

Căștile ROG Vulcan ANC pentru jocuri cu sunet superior
Vulcan ANC este răspunsul ROG la cererea utilizatorilor profesioniști pentru un set de căști adecvat tuturor tipurilor de jocuri. Vulcan este primul set de căști pentru jocuri care beneficiază de o tehnologie de atenuare a zgomotului. Aceasta poate atenua cu până la 85% zgomotul de fond și să îl reducă pasiv cu până la 30dB, “clarificând” drumul jucătorilor spre victoriile din joc. Căștile Vulcan au o greutate redusă și un design ergonomic, folosind o spumă cu memorie acoperită cu piele selecționată. Căștile se potrivesc perfect pe orice ureche umană, permițând sesiuni prelungite de gaming.

Vulcan adoptă difuzoare foarte mari, cu diametrul de 40mm și un egalizator de bass, care generează un efect puternic de înaltă rezoluție pentru un câmp audio imersiv. Microfonul omni-direcțional cu sistem de atenuare a zgomotului ambiental asigură jucătorii că doar vocile lor vor fi auzite.

Routerul RT-N66U Dual-band - Conexiune ultra-rapidă, fără întârzieri în jocurile online
Routerul wireless RT-N66U dual-band de la ASUS aduce o nouă generație de conexiuni super-rapide de până la 450Mbps pe bandă simultan. Routerul wireless lucrează în frecvențele de 2.4GHz și 5GHz și suportă până la 300.000 de sesiuni concurente de date – aproximativ de 20 de ori mai multe decât routerele mainstream.

ASUS RT-N66U este alegerea ideală pentru pasionații de jocuri, eliminând întârzierile și deschizând noi posibilități pentru multitasking – utilizatorii pot descărca fișiere în timp ce se joacă online fără a întâlni blocajele tipice routerelor consumer.

RT-N66U include un NAT hardware pentru a atenua încărcarea sistemului prin degrevarea procesorului de sarcina prelucrării adreselor. Este un router Gigabit Ethernet, suportând conexiuni de 1Gbps.

Desktop-ul pentru jocuri CG8350 – Perfecțiune triumfală
Noul ASUS CG8350 integrează toate ingredientele unei platforme ideale pentru jocuri – performanțe incredibile, hardware sofisticat, posibilități de upgrade și accesibilitate. Computerul folosește cea de-a doua generație de procesoare Intel “Sandy Bridge” Core i7-2600 și tehnologia Turbo Boost 2.0 pentru overclocking instant. ASUS GTX 460 se ocupă exemplar de sarcinile grafice, placa fiind compatibilă DirectX 11, bazându-se pe tehnologia Fermi de la NVIDIA. Aceste dotări se traduc în jocuri PC la rezoluție high-definition la un preț incredibil. CG8350 utilizează în proporție de 100% condensatori solizi pentru placa de bază oferind stabilitate, longevitate și fiabilitate. Platforma este dotată cu EPU (Energy Processing Unit) și cu un chip programabil care reglează consumul de energie electrică pentru tot sistemul cu scopul a reduce cantitatea absorbită. Porturile USB 3.0 în echiparea standard permit un transfer de 10 ori mai rapid comparativ cu USB 2.0, completând dotările sistemului coneput pentru jocuri.

* Performanțele efective pot varia în funcție de configurația sistemului și de alte condiții specifice.

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 3398 de distincţii în anul 2010 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 10 miliarde USD în 2010.

Produse mentionate in comunicat:

2 imagini disponibile
Placa video ASUS HD 6870 cu Super Alloy Power
Placa video ASUS HD 6870 cu Super Alloy Power
Descarcă
Placa video ASUS HD 6870 cu Super Alloy Power
Placa video ASUS HD 6870 cu Super Alloy Power
Descarcă
2 imagini disponibile
ASUS CG8350 desktop
ASUS CG8350 desktop
Descarcă
ASUS CG8350 desktop
ASUS CG8350 desktop
Descarcă
2 imagini disponibile
Căștile ROG Vulcan ANC pentru jocuri
Căștile ROG Vulcan ANC pentru jocuri
Descarcă
Căștile ROG Vulcan ANC pentru jocuri
Căștile ROG Vulcan ANC pentru jocuri
Descarcă
2 imagini disponibile
Routerul wireless ASUS RT-N66u
Routerul wireless ASUS RT-N66u
Descarcă
Routerul wireless ASUS RT-N66u
Routerul wireless ASUS RT-N66u
Descarcă
1 imagini disponibile
ASUS ROG Rampage 3 Black Edition
ASUS ROG Rampage 3 Black Edition
Descarcă