mediaLOOK logo
@
ASUS oferă suport complet pentru cea de-a doua generație de procesoare Intel Core prin notebook-urile de ultimă generaţie
CES, Las Vegas, Nevada 2011-01-05

ASUS oferă suport complet pentru cea de-a doua generație de procesoare Intel Core prin plăcile de bază şi notebook-urile de ultimă generaţie

ASUS a anunţat astăzi noile serii de plăci de bază şi notebook-uri cu suport pentru cea de-a doua generaţie de procesoare Intel Core (Sandy Bridge). Plăcile de bază P8P67 şi P8H67 sunt construite în jurul chipset-urilor Intel P67 şi H67. Modelele de top, bazate pe chipset-ul P67, integrează tehnologiile viitorului odată cu introducerea DIGI+ VRM. Arhitectura exclusivă ASUS permite reglajul revoluţionar al tensiunii de alimentare a procesorului pentru a îmbunătăţi fiabilitatea, stabilitatea şi performanţa, lucruri care nu erau posibile în cazul tehnologiei analogice.

Actualizate cu cea de-a doua generaţie de procesoare Intel Core, notebook-urile ASUS din seriile G, K, N şi VX7 utilizează acum tehnologiile avansate Smart Performance şi Intel Turbo Boost 2.0, îmbunătăţind performanţa mobilă cu multitasking pe 8 căi. Utilizatorii vor beneficia de performanţe multimedia şi grafică fluentă cu ajutorul tehnologiei proprietare ASUS, trăind o experienţă total nouă alături de aceste portabile.

Notebook-urile ASUS cu cea de-a doua generaţie de procesoare Intel Core
ASUS a prezentat la CES 2011 o gamă extinsă de portabile ce fructifică avantajele noilor tehnologii Intel prin inovaţii exclusive şi design. Laptopurile Republic of Gamers (ROG) includ noile modele G53Sw şi G73Sw, care sunt livrate cu tehnologii 3D încorporate pentru filme şi jocuri mai atractive, în timp ce seria K reînnoită utilizează arhitectura termoconductoare IceCool pentru o răcire mai bună.

Stabilind un nou standard audio pentru PC-uri, seria de notebook-uri N încorporează SonicMaster, o tehnologie exclusivă ASUS pentru redarea unui sunet cât mai fidel. În mod similar, ASUS-Automobili Lamborghini VX7 oferă un design luxos, inspirat de maşinile sport italiene, dar şi o performanţă spectaculoasă.

Seria de plăci de bază ASUS P8P67
Noile plăci de bază beneficiază, de asemenea, de Dual Intelligent Processors 2, tehnologie care constă în două coprocesoare integrate și care optimizează consumul de energie şi îmbunătăţeşte controlul asupra performanţelor. Aceste caracteristici nu sunt disponibile pe alte plăci de bază. Adiţional, ASUS a inclus interfaţa EFI BIOS, controlabilă cu mouse-ul, managementul pentru Bluetooth BT GO! și AI Suite II.

Pe lângă seria P8P67, ASUS a dezvoltat o gamă completă de plăci de bază construite în jurul chipset-ului P67, care include modelele: Republic of Gamers (ROG) Maximus IV Extreme, TUF SABERTOOTH P67 și platformele pentru stații de lucru P8P67 WS Revolution. Inovativă de la un capăt la altul, noua serie de plăci de bază ASUS P67 constituie prima și singura alegere pentru performanță, stabilitate și fiabilitate concomitent.

Un standard nou: ASUS Dual Intelligent Processors 2 cu DIGI+ VRM
Compusă din EPU (Energy Processing Unit) și TPU (TurboV Processing Unit), această tehnologie unică îmbunătățește performanța raționalizând energia la nivelul sistemului. Cea de-a doua generație a tehnologiei Dual Intelligent Processors 2 este complementară design-ului inovativ DIGI+ VRM, stabilind împreună un nou standard pentru managementul digital al alimentării cu energie.

DIGI+ VRM înlocuiește modulul analog pentru reglarea voltajului (VRM) cu unul procesor digital programabil ce integrează pe deplin sistemul de alimentare pentru procesor Intel VRD 12 eliminând conversia digital-analog.
DIGI+ VRM crește performanța PC-ului de la bază în sus, îmbunătățind capabilitățile de overclocking, eficiența energetică, stabilitatea sistemului și fiabilitatea.

Controlul alimentării la dispoziția utilizatorului
DIGI+ VRM include o interfață grafică prietenoasă, prin care controlul digital al alimentării este accesibil rapid. Cinci moduri fine de reglaj oferă o precizie incredibilă pentru alimentarea generală, alimentarea procesorului, frecvența VRM, fazele alimentării și controlul asupra încărcării.

Controlul digital îmbunătățit permite utilizatorilor să facă ajutări extrem de precise pentru a crește eficiența și potențialul de overclocking. Prin activarea spectrului larg de frecvențe a VRM-ului, DIGI+ VRM reduce tensiunea pentru procesor și radiația electromagnetică la jumătate, crescând stabilitatea sistemului.

Gradul de flexibilitate și fiabilitate oferit de design-ul exclusiv DIGI+ VRM permite accesul utilizatorilor la un nou standard de control digital. Combinat cu arhitectura Dual Intelligent Processors 2, acesta face din seria de plăci de bază ASUS P8P67 platforma ideală pentru chipset-ul P67 și cea de-a doua generație de procesoare Intel Core.

Control intuitiv complet nou
Seriile P8P67 și P8H67 includ interfața exclusivă ASUS EFI, oferind utilizatorilor accesul la un BIOS cu interfață grafică prietenoasă controlabilă cu ajutorul mouse-ului. Față de vechea interfață text a BIOS-urilor tradiționale, varianta EFI simplifică administrarea resurselor sistemului și oferă suport pentru viitoarele tehnologii.

Bazat pe cercetările ASUS și pe opiniile utilizatorilor, cele mai accesate funcțiile ale BIOS-ului au fost integrate în modul de lucru EFI BIOS EZ, care permite o supervizare rapidă a sistemului, a setărilor de performanță și a administrării unităților privind inițializarea sistemului de operare.

Gamă completă de facilități
Inovațiile ASUS și gândirea de perspectivă se aplică fiecărui aspect al fabricării unei noi plăci de bază. Astfel, seria P8P67 include utilitarul BT GO! Bluetooth, care permite conectarea ușoară și rapidă a dispozitivelor Bluetooth, oferind utilizatorilor șapte funcții - folder sync, BT Transfer, personal manager, shoot and send, BT to Net, music player și BT Turbo Remote. Acesta din urmă reprezintă o componentă unică și specială, putând transforma un dispozitiv Bluetooth într-o telecomandă pentru player-ele multimedia. Prin BT Turbo Remote utilizatorii pot chiar restarta sau opri sistemele lor cu ajutorul unui dispozitiv Bluetooth, fără să se apropie de calculator.

AI Suite II, o altă exclusivitate ASUS, oferă accesul permanent la un întreg sistem de administrare și monitorizare. Utilizatorii vor dispune de un instrument logic și convenabil pentru a face și mai multe lucruri cu PC-ul lor. Utilizatorii beneficiază și de includerea interfețelor rapide USB 3.0, SATA 6Gb/s și Intel® Gigabit LAN cu accelerare hardware. Dotate cu asemenea inovații tehnologice, noile platforme ASUS oferă experiențe de lucru cu adevărat spectaculoase.

ASUS la CES 2011
Noile produse ASUS expuse la CES pot fi descoperite mai îndeaproape între 9:30AM și 6:00PM la Hotelul The Venetian, sala San Polo - 3501A în perioada 6-8 ianuarie. Puteți vizita http://www.ces2011.asus.com pentru cele mai noi știri și anunțuri. Pentru mai multe informații despre produsele monționate în acest comunicat de presă vă rugăm vizitați http://techinstyle.tv/.

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 3398 de distincţii în anul 2010 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 10 miliarde USD în 2010.

Platformele ASUS: Numărul 1 în lume
ASUS și-a păstrat poziția de lider global prin inovație. Fiind producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază din lume, ASUS a livrat peste 420 de milioane de platforme de la înființarea companiei în 1989 și până în prezent. A lansat numeroase inovaţii care au devenit ulterior standarde în industrie. Printre exemplele recente se numără: Core Unlocker, Disk Unlocker, Protect 3.0 și Dual Intelligent Processors (combinația dintre chipul TPU -TurboV Processing Unit pentru optimizarea performanțelor și EPU - Energy Processing Unit, primul chip din lume care reduce consumul energetic al PC-ului în timp real). Tehnologia Dual Intelligent Processors permite creșterea performanțelor globale ale sistemelor și optimizarea energetică, maximizând rezultatele și moderând consumul, oferind experiențe de lucru și mai avantajoase din privința costurilor de operare. Având o experienţă îndelungată şi o preocupare constantă pentru îmbunătăţirea design-ului, ASUS urmăreşte să rămână liderul industriei prin performanţa, siguranţa şi fiabilitatea platformelor produse.

Produse mentionate in comunicat:

7 imagini disponibile
Seria K CES2011
Seria K CES2011
Descarcă
ASUS K (CES 2011)
ASUS K (CES 2011)
Descarcă
ASUS K53
ASUS K53
Descarcă
ASUS K53
ASUS K53
Descarcă
ASUS K53
ASUS K53
Descarcă
ASUS K53
ASUS K53
Descarcă
ASUS K53
ASUS K53
Descarcă
2 imagini disponibile
ASUS N53
ASUS N53
Descarcă
ASUS N53
ASUS N53
Descarcă
2 imagini disponibile
ASUS P8P67 WS Revolution
ASUS P8P67 WS Revolution
Descarcă
ASUS P8P67 WS Revolution
ASUS P8P67 WS Revolution
Descarcă
3 imagini disponibile
Placa de baza ASUS P8P67 Deluxe cu Dual Intelligent Processors 2 cu Digi+ VRM
Placa de baza ASUS P8P67 Deluxe cu Dual Intelligent Processors 2 cu Digi+ VRM
Descarcă
ASUS P8P67 Deluxe
ASUS P8P67 Deluxe
Descarcă
ASUS P8P67 Deluxe
ASUS P8P67 Deluxe
Descarcă
1 imagini disponibile
ASUS G73Jw
ASUS G73Jw
Descarcă
15 imagini disponibile
ASUS-Automobili Lamborghini VX7 notebook
ASUS-Automobili Lamborghini VX7 notebook
Descarcă
Notebook ASUS Automobili Lamborghini VX7
Notebook ASUS Automobili Lamborghini VX7
Descarcă
Notebook ASUS Automobili Lamborghini VX7
Notebook ASUS Automobili Lamborghini VX7
Descarcă
Notebook ASUS Automobili Lamborghini VX7
Notebook ASUS Automobili Lamborghini VX7
Descarcă
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Descarcă
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Descarcă
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Descarcă
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Descarcă
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Descarcă
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Descarcă
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Laptopul Asus Automobili Lamborghini VX7
Descarcă
Lansare ASUS-LAMBORGHINI VX7 (Roxana Nemes)
Lansare ASUS-LAMBORGHINI VX7 (Roxana Nemes)
Descarcă
Lansare ASUS-LAMBORGHINI VX7 (presa)
Lansare ASUS-LAMBORGHINI VX7 (presa)
Descarcă
Lansare ASUS-LAMBORGHINI VX7 (presa)
Lansare ASUS-LAMBORGHINI VX7 (presa)
Descarcă
Lansare ASUS-LAMBORGHINI VX7
Lansare ASUS-LAMBORGHINI VX7
Descarcă