mediaLOOK logo
@
Competitia Call of Duty Black Ops organizata de WASD.ro
București 2010-12-10

ASUS susține competiția de gaming cu ocazia aniversării WASD.ro, sâmbătă, 11 Decembrie 2010

ASUS susține competiția de gaming organizată de WASD.ro în cadrul showroom-ului eMAG din București, sâmbătă, 11 Decembrie 2010, începând cu ora 10:00. Cu ocazia aniversării a 2 ani de existență, publicația online WASD.ro cheamă jucătorii la un concurs "Call Of Duty Black Ops" dotat cu premii în valoare totală de 1600 Euro.

64 de participanți vor putea concura jucând "Call of Duty Black Ops" în cele mai bune condiții posibile. Sistemele de joc sunt de ultimă generație, fiind echipate cu plăci video ASUS Radeon HD 6870 și cu monitoare ASUS VG236HE ideale pentru gaming, cu refresh de 120Hz.

Primii 4 concurenți din clasamentul final vor câștiga premiile puse în joc. Toți participanții vor primi tricouri și postere Call Of Duty Black Ops. Printre premiile competiției se regăsesc plăcile video ASUS Radeon HD 6870 și ASUS Radeon HD 6850.

Pentru detalii accesează paginile dedicate evenimentului: http://wasd.ro/board/viewtopic.php?f=72&t=2719 și http://wasd.ro/index.php/editoriale/590-aniversarea-a-2-ani-de-wasd-intensiv.

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 3268 de distincţii în anul 2009 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009.