mediaLOOK logo
@
Echipa ASUS
Las Vegas, SUA 2024-01-11

ASUS se remarcă la CES 2024 cu nouă premii pentru inovație

Inovațiile ASUS au fost apreciate în mai multe categorii la CES® 2024 Innovation Awards.

PUNCTE CHEIE:

  • Un triumf pentru inovație: Obținerea a nouă premii prestigioase în cadrul CES® 2024 Innovation Awards evidențiază urmărirea continuă a excelenței în cadrul companiei ASUS
  • O gamă largă de produse premiate: Produse cu caracteristici revoluționare și inovații tehnologice în diverse categorii
  • Inovație și sustenabilitate: Produsele câștigătoare, precum Zenbook DUO și ZenScreen OLED, combină tehnologia de ultimă oră cu sustenabilitatea


ASUS a primit nouă premii prestigioase CES® 2024 pentru Inovație. Anunțate în cadrul ceremoniei de deschidere a CES 2024 din Las Vegas, premiile celebrează inovația și excelența în diverse categorii, inclusiv Inteligență Artificială, Sănătate Digitală, Jocuri și Esports, Dispozitive Mobile și multe altele.

ASUS s-a remarcat câștigând în cadrul mai multor categorii de produse, demonstrând angajamentul față de tehnologia și designul de ultimă generație. Compania a fost onorată cu nouă distincții în patru categorii diferite. Această realizare remarcabilă subliniază recunoașterea de care se bucură ASUS în cadrul uneia dintre cele mai apreciate platforme din industrie.

„Suntem onorați să primim aceste distincții în cadrul CES 2024, subliniind astfel că urmărim cu perseverență inovația și excelența. ASUS își propune să ofere soluții inovatoare pentru problemele de zi cu zi”, a declarat S.Y. Hsu, co-CEO ASUS. „Aceste premii reafirmă angajamentul nostru în acest sens și în ceea ce privește furnizarea de tehnologii și produse de ultimă generație care să răspundă nevoilor în continuă evoluție ale utilizatorilor noștri.”

Reușita de la CES 2024 subliniază devotamentul pentru tehnologia și designul de pionierat de care ASUS a dat dovadă de nenumărate ori, lucru evidențiat de prestigioasele premii pentru inovație primite în diverse categorii de produse. Îmbinând perfect tehnologia futuristă cu designul modern, ușurința de utilizare și responsabilitatea față de mediu, ASUS continuă să stabilească repere pentru industrie, promițând utilizatorilor progrese revoluționare care au ca prioritate atât inovația, cât și un viitor sustenabil.

Categoria Gaming & Esports:


ROG Matrix Platinum GeForce RTX™ 4090
Cu ROG Matrix RTX 4090, ASUS a lansat prima placă grafică desktop ce folosește un compus termic din metal lichid pentru răcirea matricii GPU-ului, oferind performanțe de top în gaming și esports. Designul PCB-ului permite un nivel record de creștere a frecvențelor pentru GeForce RTX 4090, menținând în același timp o funcționare silențioasă grație sistemului de răcire cu lichid. Designul elegant al GPU-ului, care dispune de Aura Lighting, evidențiază o cameră goală distinctă, situată în interiorul unui corp din aluminiu și decorată cu un logo ROG îndrăzneț și efectele sincronizate Aura Sync. Ventilatoarele magnetice integrate, care pot fi conectate în serie (Daisy-Chainable Magnetic Fans) oferă controale termice avansate, completând bucla de răcire personalizată și radiatorul robust pentru o disipare optimizată a căldurii. Această combinație stabilește un punct de referință modern atât în ceea ce privește estetica, cât și performanța, creând o experiență de gaming de neegalat.

Categoria Dispozitive mobile, accesorii și aplicații:


ROG Ally
ROG Ally, un dispozitiv portabil cu Windows 11, facilitează gaming-ul pe platforme precum Steam, Epic și Xbox Game Pass. Dispozitivul se poate conecta la televizor pentru sesiuni multiplayer sau la o unitate eGPU ROG XG Mobile pentru jocuri intensive. Procesorul său AMD Ryzen™ Z1 Extreme oferă jocuri la 1080p fără întreruperi, iar cu o greutate de 608 grame, Ally poate oferi framerate-uri ridicate indiferent de locația jucătorului. Îmbunătățirile de design, cum ar fi lamelele subțiri ale radiatorului și mânerele ergonomice, asigură confortul în timpul maratoanelor de gaming. Sistemul termic Zero Gravity sfidează constrângerile legate de orientarea dispozitivului, folosind tehnologia conductelor de căldură și rulmenți cu fluid pentru o funcționare mai silențioasă, precum și lamelele ultra-subțiri ale radiatorului pentru o disipare superioară a căldurii, totul pentru a menține consola atât rece cât și silențioasă.

Categoriile Periferice și accesorii pentru calculatoare:


2023 ROG Flow Z13 RMT02 (GZ301VIC)
ROG Flow remodelează ideea de sistem mobil de calcul, îmbinând portabilitatea și flexibilitatea tabletei Flow Z13 cu performanța laptopului de gaming și filosofia de design ACRONYM. Echipat cu un procesor Intel® Core™ i9 13900H și GPU-ul pentru laptop NVIDIA® GeForce® RTX 4070, dispozitivul are o carcasă din aluminiu prelucrată special pentru durabilitate și stil. Un sistem de transport integrat inovator dublează protecția, permițând moduri de utilizare versatile. Suporturile și protecțiile din cauciuc atent poziționate oferă o priză sigură și ajută la reducerea riscului de deteriorare accidentală. Cureaua multifuncțională transformă RMT02 într-un instrument hands-free, perfect pentru creatori. Cu un suport integrat care permite orientarea în formatele vedere și portret, acest dispozitiv unic se adresează jucătorilor, producătorilor și creatorilor, stabilind un nou standard pentru sistemele mobile flexibile.

2023 ROG XG Mobile (GC33)
Ecosistemul ROG XG Mobile oferă caracteristici deosebite: un hub I/O încorporat, care asigură o lățime de bandă îmbunătățită pentru dispozitivele Flow prin intermediul unei conexiuni PCIe® brevetate. GPU-ul este prevăzută cu o cameră de vapori puternică, susținând performanța optimă fără a compromite răcirea în timpul sesiunilor intense de jocuri. În plus, designul XG Mobile prezintă linii elegante și fluide care învăluie carcasa, rezonând astfel cu estetica versatilă a seriei ROG Flow. Aceste linii caracteristice oferă nu doar un aspect vizual atrăgător, ci și unul practic, adăugând aderență pentru o manevrare ușoară. Aceste elemente deosebite redefinesc capabilitățile GPU-urilor externe, oferind conectivitate de neegalat, răcire eficientă și o identitate estetică ce îmbină perfect funcția și stilul.

Seria ROG Swift OLED + ROG Aura Light Bar + ROG Desk Arm
Echipate cu tehnologia ROG OLED de a treia generație, monitoarele ROG Swift OLED PG39WCDM și PG34WCDM îmbunătățesc luminozitatea maximă cu 30% și unghiul de vizualizare cu 20%, depășindu-și predecesorii. Designul exclusiv al radiatorului lor asigură o răcire eficientă în timpul jocurilor prelungite, prevenind burn-in-ul și susținând performanța OLED fără zgomot deranjant.

ROG Aura Monitor Light Bar ALB01 de la ROG Aura minimizează reflexiile ecranului cu ajutorul iluminării asimetrice brevetate, reducând oboseala vizuală și îmbunătățind luminozitatea desktopului, optimizând în același timp experiența de vizionare. Dispozitivul avansat de prindere a lămpii, prevăzut cu catarame magnetice și cadrane pentru reglaj fin, simplifică procesul de configurare, adaptându-se fără efort la diverse curburi.

Brațul pentru monitor ROG Ergo AAS01 dispune de un mecanism mecanic cu arc, care permite ajustări line, fără efort, printr-o gamă largă de mișcări: 75° în sus și 15° în jos și pivotează complet la 360°.

Aceste monitoare pun prioritate pe inovație, asigurând o experiență de joc sau de lucru captivantă și confortabilă.

Categoriile Hardware și Componente pentru calculatoare:


ROG Swift OLED PG49WCD
Monitorul PG49WCD se mândrește cu caracteristici excepționale care elevează experiența de joc. Formatul său super-ultrawide se potrivește simulatoarelor de curse și activităților cu multiple ferestre, utilizând Smart KVM pentru un control perfect asupra a două PC-uri care își împart ecranul expansiv, permițând multitasking-ul fără efort, fără hardware sau software suplimentar. Proiectat pentru o performanță de durată, monitorul integrează un radiator personalizat substanțial, asigurând o durată de viață prelungită și imagini uimitoare fără ventilatoare zgomotoase. Decorat cu elemente de lux, panoul QD-OLED oferă nuanțe intense de negru și culori vibrante pe 10 biți, acoperind 99% din gama DCI-P3 pentru imagini câte mai fidele. Acest ecran, pregătit pentru jocuri de top, redefinește versatilitatea, eficiența răcirii și excelența vizuală într-o experiență captivantă într-un format ultrawide.

ZenScreen Fold OLED MQ17QH
ZenScreen Fold OLED MQ17QH reprezintă portabilitatea supremă, prezentând o tehnologie ingenioasă de pliere. Corpul robust din metal și dimensiunile de 12,5 inchi când ecranele sunt pliate și de 17,3 inchi atunci când sunt deschise, mențin o greutate de numai 1,1 kg, oferind o vizionare extinsă fără a compromite mobilitatea. Sporind confortul, suportul încorporat permite reglarea fără efort a unghiului pentru o utilizare confortabilă în orice cadru. Un orificiu pentru prinderea trepiedului facilitează atașarea ușoară la un tripod standard sau la suportul ASUS MTS02D, oferind ajustări adaptabile ale înălțimii ecranului pentru configurații de birou versatile. Proiectat într-un mod inovator și prietenos cu mediul, ZenScreen se mândrește cu un ambalaj sustenabil certificat FSC™, demonstrând angajamentul față de un viitor mai ecologic. Acesta mixează portabilitatea de neegalat, funcțiile ușor de utilizat și responsabilitatea față de mediu, ceea ce îl face alegerea ideală pentru cei care caută o soluție de afișare adaptabilă de calitate superioară, care să minimizeze impactul asupra mediului.

Tastatura de gaming ROG Falchion RX Low Profile
ROG Falchion RX Low Profile prezintă comutatoarele optice ROG RX Low-Profile, garantând o acționare instantanee și o tastare stabilă, aspecte cruciale pentru un avantaj în jocuri și o tastare confortabilă în fiecare zi. Aceste comutatoare mai scurte contribuie la construcția compactă, ușor de transportat și oferă o durabilitate impresionantă de 80 de milioane de apăsări, asigurând longevitate și fiabilitate pentru o utilizare extinsă.

Flancul stâng al tastaturii integrează un panou tactil intuitiv și un buton de control multifuncțional, permițând reglarea fără întreruperi a volumului și a iluminării, controale media și comenzi rapide personalizate pentru comutarea aplicațiilor sau acțiuni rapide de „copy-paste”. Programată ca o tastă macro, aceasta acordă un control intuitiv în timpul jocurilor. Capacul pentru tastatură oferă o protecție robustă în timpul călătoriilor, protejând împotriva zgârieturilor provocate de alte obiecte, asigurând faptul că tastatura rămâne intactă în timpul deplasărilor.

ASUS Zenbook Duo (2024) UX8406MA
ASUS Zenbook Duo (2024) redefinește versatilitatea prin designul său inovator, oferind primul laptop cu două ecrane OLED de 14 inchi din lume1 care include o tastatură Bluetooth detașabilă și un suport încorporat. Oferind patru moduri de lucru - Laptop, Două ecrane, Desktop și Partajare - dispozitivul se potrivește diverselor sarcini și medii de lucru, având certificări TÜV, VESA DisplayHDR™ True Black 500, Dolby Vision, Dolby Atmos® pentru un mix excepțional de productivitate și divertisment. Ediția Intel Evo™ a lui Zenbook Duo oferă performanțe de top în mișcare, susținute de un procesor Intel Core Ultra, până la 32 GB de memorie LPDDR5X 7467 MHz și un SSD PCIe 4.0 de până la 2 TB, ideal pentru muncă și divertisment. Laptopul oferă o experiență de lucru îmbunătățită cu funcțiile intuitive ale aplicației ScreenXpert. Utilizatorii pot naviga fără efort cu App Switcher și Window Flick și pot folosi tastatura virtuală convenabilă pentru o productivitate personalizată. Cu accent pe sustenabilitate, dispozitivul încorporează materiale reciclate în construcția sa și are un ambalaj ecologic, reducând la minimum impactul asupra mediului.

Notă:
1 Începând cu decembrie 2023, pe baza unei analize de piață interne ASUS care compară ASUS Zenbook Duo (2024) cu produsele concurente din clasa sa (laptopuri cu două ecrane OLED cu diagonala de 14 inci) de la furnizori precum Acer, Apple, HP, Huawei, Dell, Lenovo, Microsoft și Samsung.

ASUS

ASUS este lider global în domeniul tehnologiei, oferind cele mai inovatoare și intuitive dispozitive, componente și soluții pentru experiențe incredibile ce îmbunătățesc viața utilizatorilor de pretutindeni. Cu o echipă de peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS și-a câștigat renumele la nivel mondial reimaginând în mod continuu tehnologiile pentru un viitor mai bun, obținând în fiecare zi peste 11 premii pentru calitate, inovație și design, și situându-se, potrivit Fortune, printre cele mai admirate companii din lume.

Produse mentionate in comunicat:

2 imagini disponibile
ASUS ZenScreen Fold OLED MQ17QH
ASUS ZenScreen Fold OLED MQ17QH
Descarcă
Produsele principale lansate la CES 2024
Produsele principale lansate la CES 2024
Descarcă
7 imagini disponibile
Zenbook Duo (2024)
Zenbook Duo (2024)
Descarcă
Zenbook Duo (2024)
Zenbook Duo (2024)
Descarcă
Zenbook Duo (2024)
Zenbook Duo (2024)
Descarcă
Zenbook Duo (2024)
Zenbook Duo (2024)
Descarcă
Zenbook Duo (2024)
Zenbook Duo (2024)
Descarcă
Zenbook Duo (2024)
Zenbook Duo (2024)
Descarcă
Produsele principale lansate la CES 2024
Produsele principale lansate la CES 2024
Descarcă
6 imagini disponibile
ROG Swift OLED PG39WCDM
ROG Swift OLED PG39WCDM
Descarcă
ROG Swift OLED PG39WCDM
ROG Swift OLED PG39WCDM
Descarcă
ROG Swift OLED PG39WCDM
ROG Swift OLED PG39WCDM
Descarcă
ROG Swift OLED PG39WCDM
ROG Swift OLED PG39WCDM
Descarcă
ROG Swift OLED PG39WCDM
ROG Swift OLED PG39WCDM
Descarcă
ROG Swift OLED PG39WCDM
ROG Swift OLED PG39WCDM
Descarcă
5 imagini disponibile
ROG Aura Monitor Light Bar
ROG Aura Monitor Light Bar
Descarcă
ROG Aura Monitor Light Bar
ROG Aura Monitor Light Bar
Descarcă
ROG Aura Monitor Light Bar
ROG Aura Monitor Light Bar
Descarcă
ROG Aura Monitor Light Bar, ROG Ergo Monitor Arm
ROG Aura Monitor Light Bar, ROG Ergo Monitor Arm
Descarcă
ROG Swift OLED, ROG Aura Monitor Light Bar
ROG Swift OLED, ROG Aura Monitor Light Bar
Descarcă
5 imagini disponibile
ROG Aura Monitor Light Bar, ROG Ergo Monitor Arm
ROG Aura Monitor Light Bar, ROG Ergo Monitor Arm
Descarcă
ROG Ergo Monitor Arm
ROG Ergo Monitor Arm
Descarcă
ROG Ergo Monitor Arm
ROG Ergo Monitor Arm
Descarcă
ROG Ergo Monitor Arm
ROG Ergo Monitor Arm
Descarcă
ROG Swift OLED, ROG Aura Monitor Light Bar
ROG Swift OLED, ROG Aura Monitor Light Bar
Descarcă
8 imagini disponibile
ROG Falchion RX Low Profile
ROG Falchion RX Low Profile
Descarcă
ROG Falchion RX Low Profile
ROG Falchion RX Low Profile
Descarcă
ROG Falchion RX Low Profile
ROG Falchion RX Low Profile
Descarcă
ROG Falchion RX Low Profile
ROG Falchion RX Low Profile
Descarcă
ROG Falchion RX Low Profile
ROG Falchion RX Low Profile
Descarcă
ROG Falchion RX Low Profile
ROG Falchion RX Low Profile
Descarcă
ROG Falchion RX Low Profile
ROG Falchion RX Low Profile
Descarcă
ROG Falchion RX Low Profile
ROG Falchion RX Low Profile
Descarcă
4 imagini disponibile
ROG Swift OLED PG49WCD
ROG Swift OLED PG49WCD
Descarcă
ROG Swift OLED PG49WCD
ROG Swift OLED PG49WCD
Descarcă
ROG Swift OLED PG49WCD
ROG Swift OLED PG49WCD
Descarcă
ROG Swift OLED PG49WCD
ROG Swift OLED PG49WCD
Descarcă
3 imagini disponibile
ROG Swift OLED PG34WCDM
ROG Swift OLED PG34WCDM
Descarcă
ROG Swift OLED PG34WCDM
ROG Swift OLED PG34WCDM
Descarcă
ROG Swift OLED PG34WCDM
ROG Swift OLED PG34WCDM
Descarcă
1 imagini disponibile
ROG Matrix GeForce RTX 4090
ROG Matrix GeForce RTX 4090
Descarcă
9 imagini disponibile
ROG Ally
ROG Ally
Descarcă
ROG Ally
ROG Ally
Descarcă
ROG Ally
ROG Ally
Descarcă
ROG Ally
ROG Ally
Descarcă
ROG Ally
ROG Ally
Descarcă
ROG Ally
ROG Ally
Descarcă
ROG Ally
ROG Ally
Descarcă
ROG Ally
ROG Ally
Descarcă
ROG Ally
ROG Ally
Descarcă
12 imagini disponibile
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
Descarcă
1 imagini disponibile
ROG XG Mobile GC33
ROG XG Mobile GC33
Descarcă