mediaLOOK logo
@
ASUS anunță plăcile grafice AMD Radeon RX 6600 XT
București 2021-07-31

ASUS anunță plăcile grafice AMD Radeon RX 6600 XT

Plăcile de înaltă performanță ROG Strix și ASUS Dual AMD Radeon fac accesibilă publicului larg arhitectura AMD RDNA 2 pentru gaming.

PUNCTE CHEIE:

  • Plăcile grafice ASUS AMD Radeon™ RX 6600 XT pun în valoare cel mai recent GPU AMD pentru a reda imagini FHD de excepție
  • Plăcile grafice ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT integrează componente și tehnologii de răcire avansate
  • ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT Dual ASUS oferă caracteristici premium într-un format rafinat.


ASUS a anunțat plăcile grafice ROG Strix și ASUS Dual AMD Radeon™ RX 6600 XT, care utilizează arhitectura de gaming AMD RDNA™ 2 pentru a oferi publicului larg performanțe puternice și o răcire pe măsură. Arhitectura AMD RDNA 2 și-a dovedit eficiența în întreaga linie de produse de înaltă performanță AMD Radeon RX 6000, atrăgând jucătorii care caută cele mai bune efecte vizuale redate pe monitoare de înaltă rezoluție și cu rate de reîmprospătare ridicate. Cele mai recente plăci grafice ROG Strix și ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT de la ASUS oferă facilitățile de ultimă generație ale arhitecturii AMD RDNA 2 pentru performanțe extrem de rapide în cele mai competitive titluri ale momentului și experiențe fluide în titlurile AAA cu grafică realistă.

ROG Strix și AMD Radeon RX 6600 XT: Performanțe puternice și un stil îndrăzneț


Placa grafică ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT combină puterea arhitecturii de gaming AMD RDNA 2 și inovația ROG. Dispune de patru conducte de căldură și o placă mare pentru a îndepărta căldura de la GPU și de la memoria GDDR6. Aceste conducte trec printr-un radiator cu suprafață mare care favorizează schimbul rapid de căldură, obținându-se temperaturi scăzute și cele mai mari frecvențe posibile.

O pereche de ventilatoare cu cel mai recent design Axial-tech antrenează un debit mare de aer prin radiator fără a crește nivelul de zgomot. Acest echilibru fin este obținut printr-un număr mai mare de pale, butuci mai mici de ventilator, prin designul palelor și al inelelor barieră crestate care optimizează fluxul de aer prin radiator, direcționând în mod silențios aerul acolo unde este necesar.

Entuziaștii pot optimiza și mai mult performanța cu două profiluri diferite de ventilator și de putere, folosind comutatorul Dual-BIOS de pe placă. Modul de performanță oferă un flux de aer mai mare, cele mai mari frecvențe și cel mai bun potențial de overclocking. Modul silențios permite o curbă mai puțin agresivă a ventilatorului care menține performanțele ridicate. Un mod 0dB în ambele profiluri le permite ventilatoarelor să se oprească complet menținând nivelul de zgomot cât mai scăzut posibil atunci când nu rulează niciun joc.

La fel ca toate echipamentele ROG, placa video ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT este proiectată să arate la fel de bine, pe măsura performanțelor sale. Carcasa prezintă accente îndrăznețe, unghiulare, reliefate cu textul ROG în stil cyberpunk. Placa din aliaj de pe spate se întinde pe toată lungimea produsului, fiind de asemenea decorată cu o grafică ROG. Un accent Aura RGB de pe marginea stângă a plăcii lasă să strălucească LED-urile RGB adresabile de dedesubt. Suportul Aura Sync le permite utilizatorilor să sincronizeze cu ușurință culorile preferate și efectele de iluminare cu toate echipamentele compatibile din configurația sistemului lor.

ASUS Dual și AMD Radeon RX 6600 XT: Performanță pură


Placa grafică ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT este ideală pentru utilizatorii care preferă performanța într-un pachet rafinat. La fel ca ROG Strix, placa utilizează 2 ventilatoare Axial-tech pentru a conduce aerul rece printr-un radiator cu o suprafață mare. Ventilatoarele pot fi setate să se oprească atunci când placa nu este exploatată, fiecare utilizând rulmenți cu bile dubli pentru o durată lungă de viață.

ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT are o carcasă cu un design rafinat, atrăgând privirea prin accentele negre și argintii, texturile contrastante și tăieturile geometrice. Placa din aliaj de pe spate acoperă toată lungimea produsului, întărind PCB-ul și adăugând, de asemenea, un element estetic cu grafică ASUS. Tehnologia de asamblare Auto-Extreme, utilizată pentru întreaga gamă de plăci grafice ASUS, asigură că fiecare componentă este poziționată cu precizie și lipită curat pentru o durată lungă de funcționare fiabilă.

Specificațiile ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT OC și Dual AMD Radeon RX 6600 XT OC:
- AMD Radeon™ RX 6600 XT GPU
- Memorie 8 GB GDDR6
- Interfață PCIe® 4.0
- o ieșire nativă HDMI® 2.1
- 3 ieșiri native DisplayPort™ 1.4a

ASUS

ASUS este o companie multinațională recunoscută pentru cele mai bune plăci de bază din lume, PC-uri, monitoare, plăci grafice și routere. Cu un vast portofoliu de soluții superioare pentru gaming, crearea de conținut și AIoT, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS urmărește să devină cea mai admirată și inovatoare companie de tehnologie din lume. Inspirat de sloganul "În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a câștigat peste 11 premii pe zi în 2019, situându-se printre "Cele mai admirate companii din lume" și "Cele mai apreciate companii din lume", potrivit Fortune.

Produse mentionate in comunicat:

4 imagini disponibile
ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT
ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT
Descarcă
ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT
ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT
Descarcă
ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT
ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT
Descarcă
ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT
ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT
Descarcă
4 imagini disponibile
ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT
ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT
Descarcă
ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT
ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT
Descarcă
ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT
ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT
Descarcă
ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT
ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT
Descarcă