mediaLOOK logo
@
ASUS prezintă noi laptopuri echipate cu procesoare Intel Core din generația a 11-a și primul laptop cu design Intel Evo
Bucuresti 2020-09-03

ASUS dezvăluie noile laptopuri cu procesoare Intel Core din generația a 11-a și prezintă primul laptop ASUS cu design verificat pe platforma Intel Evo

ASUS a anunțat mai multe laptopuri revoluționare, inclusiv ZenBook Flip S, ZenBook S, ZenBook 14, ZenBook 14 Ultralight, ZenBook Pro 15 și B9

 • ASUS a anunțat noi laptopuri cu procesoare Intel® Core™ din generația a 11-a, inclusiv un laptop cu design verificat pe platforma Intel® Evo™
 • ZenBook Flip S (UX371): cel mai subțire laptop convertibil cu ecran OLED din lume și primul laptop ASUS cu design verificat pe platforma Intel® Evo™ (versiunea cu panou FullHD cu iluminare LED de 1W)
 • ZenBook S (UX393): cel mai subțire și mai ușor laptop format 3:2 cu rezoluție 3,3 K din lume
 • ZenBook 14 (UX435EA/EG): cel mai mic laptop de 14 inchi cu ScreenPad din lume
 • ZenBook Pro 15 (UX535): cel mai mic laptop OLED 4K de 15 inchi din lume
 • B9 (B9400): cel mai ușor laptop de business de 14 inchi din lume

ASUS a anunțat o gamă completă de PC-uri noi în cadrul evenimentul virtual de lansare "Built for Brilliance", inclusiv laptopuri cu procesoare Intel Core din generația a 11-a și primul laptop ASUS cu design verificat pe platforma Intel® Evo™.

Printre notebook-urile prezentate se numără: ZenBook Flip S (UX371), cel mai subțire laptop OLED convertibil din lume1 și primul laptop ASUS cu design verificat pe platforma Intel Evo2; ZenBook S (UX393), cel mai subțire și mai ușor laptop 3:2 3.3K laptop din lume3; ZenBook 14 (UX435EA/EG), cel mai mic laptop de 14 inchi din lume cu ScreenPad4; ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL), cel mai ușor ZenBook de 14 inchi, cântărind până la 980 g5; ZenBook Pro 15 (UX535), cel mai mic laptop de 15 inchi din lume cu ecran OLED6 și B9 (B9400), cel mai ușor laptop de afaceri de 14 inchi din lume7.

Computerele din 2020 încorporează soluții de vârf ASUS și din industrie pentru a oferi productivitate și experiențe de utilizare de top.

“ASUS este recunoscut pentru inovația și designul de vârf al calculatoarelor. An după an, ASUS este primul care furnizează PC-uri cu fiecare nouă generație Intel. Linia de laptopuri din acest an creează noi experiențe pentru utilizatori, punând tehnologia de vârf la îndemână. Oferindu-le utilizatorilor cea mai recentă tehnologie de vizualizare, audio, software și de conexiune la rețea, ASUS oferă inovații incredibile și schimbă modul în care utilizatorii relaționează cu dispozitivele lor”, a declarat Samson Hu, co-CEO ASUS, în observațiile sale de la deschiderea evenimentului.

Echipate cu procesoare Intel Core din generația a 11-a și cu noua grafică Intel® Iris® Xe, cele mai noi laptopuri ASUS depășesc limitele performanței modelelor subțiri și ușoare și le oferă utilizatorilor experiențe de top în productivitate, creativitate, jocuri, divertisment și colaborare. Procesoarele Intel Core din generația a 11-a valorifică puterea tehnologiei AI pentru a oferi o viteză de neegalat și performanțe inteligente pentru utilizatorii de zi cu zi, iar integrarea Intel WiFi 6 și Thunderbolt 4 furnizează conectivitate rapidă și fiabilă. Noua grafică Intel Iris Xe oferă performanțe grafice la nivel dedicat pentru experiențele media din generația următoare.

ASUS este dedicat oferirii de experiențe incredibile pentru utilizatori. În cadrul evenimentului de lansare, ASUS a prezentat în premieră ZenBook Flip S (UX371, versiune de panou FHD cu iluminare LED de 1W), care este verificat pentru design pe platforma Intel Evo, asigurându-se faptul că îndeplinește specificațiile ediției secunde și principalii indicatori de experiență (Key Experience Indicators) ai programului de inovație Intel Athena Project. Alte laptopuri din gama 2020 urmează să fie verificate pe baza acestor standarde, în așteptarea reglării și testării ulterioare. Laptopurile cu verificare Intel Evo reunesc combinația perfectă dintre performanță și răspuns premium, utilizare eficientă a bateriei și imagini uimitoare pentru a crea o nouă clasă de laptopuri care oferă o experiență excepțională, oriunde. Alături de procesoarele Intel Core din generația a 11-a, laptopurile bazate pe platforma Intel Evo dispun de grafica Intel Iris Xe, suport pentru Intel WiFi 6 și Thunderbolt 4.

“ASUS are o gamă nouă de laptopuri cu tehnologia procesoarelor Intel® Core™ și inovațiile experiențiale pe care le-am realizat împreună prin Project Athena, inclusiv primul laptop ASUS cu design verificat pe platforma Intel Evo, ASUS ZenBook Flip S. Procesoarele noastre Intel® Core™, din cea de a 11-a generație, cu grafică Iris Xe, furnizează cele mai bune performanțe din industrie pentru laptopurile subțiri și ușoare, de-a lungul unei varietăți de moduri de utilizare din viața reală, inclusiv productivitate, creație și divertisment.” a spus Chris Walker, Vice Președinte Corporate, Mobile Computing Platforms, Intel.

Noua gamă de PC-uri este, de asemenea, susținută de Microsoft Windows pentru a oferi o experiență intuitivă și prietenoasă cu utilizatorii. “ASUS continuă să inoveze pe o gamă largă de calculatoare cu Windows, pentru a satisface cerințele în continuă evoluție ale clienților din contextul actual”, a declarat Nicole Dezen, Vice Președinte Device Partner Sales, Microsoft Corp. “De la noul lor B9, cu o durabilitate care îndeplinește standardele militare și de portabilitate pentru profesioniștii în mișcare, până la gama ZenBook îmbunătățită cu cele mai recente capacități grafice, audio și WiFi 6, clienții sunt siguri că se vor bucura de securitatea și productivitatea acestor noi calculatoare.

ASUS combină performanțele celor mai recente procesoare Intel, experiențele excepționale ale utilizatorilor bazate pe platforma Intel Evo și tehnologia de pionierat pentru a livra laptopuri de neoprit, care le permit utilizatorilor să pășească într-o lume în continuă evoluție.

Tehnologie de vârf în noile PC-uri

Alături de lansarea unui laptop verificat pe platforma Intel Evo și de furnizarea laptopurilor cu procesoare Intel Core din generația a 11-a, gama din acest an le oferă utilizatorilor soluții de ultimă generație de la ASUS, inclusiv câteva care se potrivesc creșterii cererii pentru lucrul de acasă.

Laptopurile ASUS cu ecrane OLED oferă imagini excepțional de naturale și de detaliate, cu o iluminare prietenoasă cu ochii utilizatorului. Fiecare ecran redă culori vii, fără tremur de mișcare, cu o acoperire de 100% a spectrului DCI-P3 și 0,2 ms timp de răspuns, negru profund ce este certificat ca VESA DisplayHDR™ 500 True Black, rată de contrast de 1.000.000:1 și validare PANTONE® pentru acuratețea culorilor. Acestea sunt, de asemenea, certificate de TÜV Rheinland ca având un nivel redus de lumină albastră, fără pâlpâire, pentru o protecție îmbunătățită a vederii. Interfața ASUS ScreenXpert 2.0, de pe ASUS ScreenPad, oferă productivitate și capacități îmbunătățite, cu un design intuitiv, trecere mai ușoară între ecrane, fluxuri de lucru personalizate în multitasking și compatibilitate cu mai multe aplicații utilitare ASUS.

MyASUS este un portal software unic, care oferă acces ușor la aplicațiile și programele ASUS concepute pentru a ajuta utilizatorii să își întrețină sistemul, să optimizeze performanța calculatorului și să contacteze ASUS pentru asistență și servicii post-vânzare. O gamă largă de controale ale sistemului poate fi personalizată în MyASUS, inclusiv noul Fan Profile care este o setare pentru controlul ventilatorului, ce optimizează viteza acestuia pe baza scenariilor de utilizare. Fan Profile le permite utilizatorilor să seteze modul Whisper pentru un spațiu de lucru mai liniștit, modul Performance pentru îmbunătățirea semnificativă a puterii și a disipării căldurii sau modul Standard pentru sarcinile de zi cu zi. Pentru îmbunătățirea experiențelor utilizatorilor, atunci când lucrează de acasă sau de la distanță, ASUS oferă, de asemenea, tehnologia ASUS WiFi Master și eliminarea AI a zgomotului. Tehnologia ASUS WiFi Master, care include WiFi SmartConnect, WiFi Stabilizer și WiFi RangeBoost, asigură faptul că utilizatorii se bucură de conexiuni stabile, filtrează interferențele wireless pentru viteze rapide ale conexiunii, selectează automat cel mai bun semnal WiFi și utilizează mai multe antene pentru a îmbunătăți fluxul de semnal. Sunetul cu anulare AI a zgomotului presupune învățarea automată de nivelul următor, pentru a elimina zgomotul nedorit din vorbirea umană, în timpul conferințelor online. Disponibile prin MyASUS, ClearVoice Mic și Speaker filtrează zgomotul ambiental, izolează și accentuează în mod individual fiecare voce recepționată de microfon și filtrează zgomotul ambiental de la difuzor – oferindu-le utilizatorilor un sunet incredibil de clar.

Laptopurile ASUS cu procesoare Intel Core din cea de a 11-a generație


ASUS ZenBook Flip S (UX371)

Ultra-compactul ZenBook Flip S este primul laptop ASUS ce urmează să fie verificat pentru design pe platforma Intel Evo3. Poate fi transportat fără efort, măsurând numai 13,9 mm în grosime și cântărind doar 1,2 kg9. Ecranul touchscreen, NanoEdge 4K UHD OLED, validat PANTONE pentru acuratețea culorilor, are o acoperire de 100% a spectrului de culoare DCI-P3 și este certificat VESA DisplayHDR 500 True Black pentru negrul profund și contrastul excepțional. Acesta este, de asemenea, certificat TÜV Rheinland pentru protecția ochilor, iar pentru intrările mai intuitive, suportă noul stylus ASUS Pen activ, cu 4096 de niveluri de presiune.

ZenBook Flip S are un design premium cu un finisaj Jade Black, accente contrastante Red Copper tăiate cu diamantul și o bară deco din aluminiu periat. Balamaua durabilă ErgoLift 360°, proiectată cu precizie, îi permite laptopului să fie utilizat în modurile laptop, tabletă, stand și cort - sau oricum altcumva între acestea. ASUS NumberPad 2.010 permite introducerea rapidă a datelor, iar noua tastatură amplasată din margine în margine, furnizează spațiu pentru tastele funcționale suplimentare.

Performanța în mișcare este furnizată de procesoare Intel ce urcă în gamă până la Core i7 din cea de a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe, combinată cu până la 16GB de memorie RAM și SSD-uri PCIe® 3.0 x4 de până la 1TB. Pentru o conectivitate de top, ZenBook Flip S oferă două porturi Thunderbolt™ 4 USB-C®, un port USB 3.2 Gen 1 Type-A și un port HDMI. Bateria de mare capacitate a lui ZenBook Flip S durează până la 15 ore11, suficient chiar și pentru cea mai lungă zi de lucru.

ASUS ZenBook Flip 13 (UX363)

Măsurând doar 13,9 mm în grosime și cântărind numai 1,3 kg9, compactul ZenBook Flip 13 dispune de o balama ErgoLift 360°, proiectată cu precizie, care permite moduri de utilizare versatile: laptop, tabletă, cort, stand, sau orice altceva între acestea. De asemenea, balamaua ridică și înclină automat noua tastatură pentru o tastare confortabilă și o răcire îmbunătățită a sistemului.

Având o baterie de 67 Wh, de mare capacitate, care poate livra până la 14 ore11 de funcționare continuă la o singură încărcare, ZenBook Flip 13 este perfect pentru stilul de viață actual. ZenBook Flip 13 acceptă încărcarea rapidă cu încărcătorul de 65 wați furnizat, iar ASUS USB-C Easy Charge le permite utilizatorilor să profite de o gamă largă de încărcătoare USB-C standard sau USB-C Power Delivery (PD).

ZenBook Flip 13 dispune de un ecran tactil NanoEdge FHD OLED, ce este complet compatibil cu noul ASUS Pen. Ecranul acceptă 4096 de niveluri de presiune, asigurând precizie și sensibilitate sporite pentru o percepție mai naturală a stylus-ului.

Pentru performanțe fluide, ZenBook Flip 13 este bazat pe procesoare ce urcă în gamă până la Core i7 din cea de a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe și 16GB de memorie RAM. Pe partea de stocare, laptopul suportă până la SSD-uri PCIe 3.0 de până la 1TB.

ASUS ZenBook S (UX393)

ZenBook S este un laptop ultra-portabil, premium, de 13,9 inchi, cu un nou format de 3:2. Acesta are 15,7 mm în grosime, cântărește 1.35 kg9 și este construit cu un corp integral metalic, compact. Laptopul este construit în jurul unui ecran tactil NanoEdge 3.3K (3300 x 2200), validat PANTONE, cu un aspect 3:2, oferind un spațiu de lucru mai mare și reducând nevoia de derulare. O baterie de 67 Wh, de mare capacitate, cu suport pentru încărcare rapidă, oferă lui ZenBook S până la 12 ore13 de autonomie.

Noua nuanță elegantă, Jade Black, prezintă elemente contrastante, tăiate cu diamantul în cupru roșu, iar logo-ul ASUS este amplasat asimetric pe capac. O balama ErgoLift asigură o poziție confortabilă pe tastatura spațioasă, amplasată de la o margine la alta, precum și un flux de aer de răcire îmbunătățit.

Pentru performanțe remarcabile, ZenBook S are la bază procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din cea de a 11-a generație, cu până la 16 GB de memorie RAM și SSD PCIe 3.0 x4 M.4 de până la 1TB. Acesta dispune de porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A și HDMI de dimensiuni mari, împreună cu două porturi ultra-rapide Thunderbolt 4 USB-C și un cititor de carduri MicroSD.

Cea mai recentă versiune a portalului software MyASUS le permite utilizatorilor să profite la maximum de laptopul și telefonul lor, iar ASUS NumberPad 2.010 asigură introducerea ușoară a datelor numerice. O cameră cu infraroșu (IR) permite autentificarea facială cu Windows Hello.

ASUS ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL)

Cântărind numai 980 de grame 9, ZenBook 14 Ultralight combină portabilitatea de ultimă generație cu performanța fără efort și eleganța pură, făcându-l o alegere perfectă pentru utilizatorii foarte mobili, aflați în continuă mișcare.

ZenBook 14 Ultralight are la bază procesoarele Intel ce urcă în gamă până la Core i7 din cea de a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe (UX435EAL) sau grafică NVIDIA GeForce MX450 (UX435EGL).

Pentru imagini captivante, ZenBook 14 Ultralight este echipat cu un ecran NanoEdge, cu acoperire 100% sRGB, cu rame subțiri pe cele patru laturi, care îi conferă un raport ecran/corp de 92%.

ZenBook 14 Ultralight a fost conceput să ofere o experiență de utilizare superbă, împreună cu ASUS NumberPad10, disponibil opțional, pentru introducerea ușoară a datelor numerice, o balama ErgoLift pentru o experiență de tastare confortabilă și un set cuprinzător de porturi I/O, inclusiv două Thunderbolt 4 USB-C, USB 3.2 Gen 1 Tip A, HDMI 2.0 și un cititor de carduri microSD. Include, de asemenea, conectivitate wireless Intel WiFi 6 (802.11ax) ultra-rapidă, care este îmbunătățită cu tehnologia ASUS WiFi Master.

ASUS B9 (B9400)

ASUS B9 are o carcasă elegantă, minimalistă, realizată cu precizie, care are o greutate de numai de 880 g pentru o portabilitate premium. Laptopul este conceput pentru călătorii având o autonomie ce acoperă întreaga zi, iar designul cu stocare duală, setul complet de porturi I/O, inovatorul ASUS NumberPad10 și senzorul de proximitate îmbunătățesc eficiența lucrului în mișcare. Construit solid cu aliaj de magneziu-litiu și o rigiditate structurală suplimentară, acesta îndeplinește standardele militare americane MIL-STD 810H, extrem de exigente, iar securitatea de nivel corporate asigură păstrarea în siguranță a datelor confidențiale.

B9 are la bază procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a 11-a cu grafică Intel Iris Xe și Intel WiFi 6 super-rapid, oferind un răspuns rapid pentru grafică, performanțele de calcul și rețea. SSD-urile duale suportă tehnologiile RAID 0 și RAID 1 furnizând opțiuni pentru transferuri rapide de date sau securizarea salvării datelor. Soluțiile avansate de videoconferință includ anularea AI a zgomotului pentru un sunet cu claritate de cristal și tehnologia ASUS WiFi Master pentru conexiuni de rețea stabile. B9 include o cutie de accesorii ușor de utilizat, care poate fi folosită și ca stand pentru laptop. Extrem de portabil, puternic și durabil, B9 este partenerul ideal pentru lumea corporațiilor.

ASUS ZenBook 14 (UX435EA/EG)

ZenBook 14 este un laptop ultra-portabil, care oferă performanțe de vârf și portabilitate cu un aspect atemporal. Cântărind numai 1,19 kg9, ZenBook 14 include revoluționarul ASUS ScreenPad pentru îmbunătățirea productivității și este pus în mișcare de procesoare Intel Core din generația a 11-a, cu grafică integrată Intel Iris Xe(UX435EA) sau grafică discretă NVIDIA GeForce MX450 (UX435EG).

Această adiție recentă în seria ZenBook Classic are, de asemenea, o gamă completă de porturi I/O: două Thunderbolt 4 USB-C, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI 2.0 standard, cititor de carduri microSD și un conector audio. ZenBook 14 oferă un ecran NanoEdge, cu patru laturi cu ramă aproape invizibilă, cu un raport ecran/corp remarcabil de 92% și este disponibil în două nuanțe noi, distincte - Pine Grey și Lilac Mist.

ASUS ZenBook Flip 15 (UX564)

ZenBook Flip 15 este distinctiv, sofisticat și versatil. Uimitorul ecran touchscreen NanoEdge 4K UHD OLED, cu contrast ridicat, este validat PANTONE pentru acuratețea culorilor, certificat TÜV Rheinland pentru protecția vederii, acoperă 100% din spectrul de culoare DCI-P3 cu o rată de contrast de 1.000.000:1 și dispune de balamaua 360° ErgoLift. Designul elegant și ultra-compact conferă lui ZenBook Flip 15 un raport ecran-corp captivant de 90%. Acesta suportă stiloul activ ASUS Pen cu 4096 de niveluri de presiune, este completat cu tehnologia ASUS WiFi Master pentru conexiuni stabile de rețea și oferă conectivitate cuprinzătoare cu mai multe porturi I/O, inclusiv Thunderbolt 4 USB-C. Un procesor Intel Core din generația a 11-a și grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti, accelerează productivitatea și creativitatea în mișcare. ZenBook Flip 15 este un partener creativ dinamic, care combină performanța flexibilă cu mobilitatea fără efort.

ASUS VivoBook Flip 14 (TP470)

VivoBook Flip 14 este un laptop convertibil, cu ecran tactil și o balama la 360°, care îi permite să fie utilizat în modurile laptop, stand, cort și tabletă - sau oricum altcumva între acestea. De asemenea, acceptă stiloul activ ASUS Pen pentru introducerea și scrierea precisă, cu o senzație naturală și responsivă.

Totul devine simplu cu VivoBook Flip 14, grație procesorului ce urcă în gamă până la Intel Core i7 cu grafică Intel Iris Xe, a memoriei RAM de până la 16GB, a SSD-ului de până la 1TB și a conectivității I/O cuprinzătoare, ce include Thunderbolt 4 USB-C. Laptopul este, de asemenea, plin de personalitate, având finisajul elegant Indie Black și note Transparent Silver, precum și o tastă Enter cu text și margini galbene. Compactul VivoBook Flip 14 este laptopul perfect pentru productivitate sau divertisment în mișcare, oriunde.

ASUS ZenBook 13/14 (UX325/UX425)

ZenBook 13 (UX325) și ZenBook 14 (UX425) sunt două generații de laptopuri ultra-portabile de 13,3 inchi și 14 inchi din seria clasică ZenBook. ZenBook 13 și ZenBook 14 sunt chiar mai subțiri și mai ușoare decât generația anterioară. ZenBook 13 cântărește numai 1,07 kg9, iar ambele modele au o grosime de numai 13,9 mm, dar în ciuda design-ului subțire, acestea oferă capacități I/O cuprinzătoare, incluzând porturi HDMI și USB Type-A de dimensiuni mari, alături de Thunderbolt 4 USB-C și un cititor de carduri microSD. Acestea sunt cele mai subțiri laptopuri de 13,3 inchi și 14 inchi din lume pentru a oferi o conectivitate atât de cuprinzătoare și versatilă14.

Ecranele compacte NanoEdge, pe patru laturi, oferă un raport ecran-corp de până la 90% pentru imagini captivante, cu opțiunea unui panou cu consum redus de 1 wat15, care maximizează durata de viață a bateriei. Experiența utilizatorului este, de asemenea, complet actualizată, având ASUS NumberPad 2.010, până la 21 de ore16 autonomie, un nou design cu tastatură `edge-to-edge`, mecanisme cu balamale ErgoLift și camere IR pentru recunoaștere facială. ZenBook 13 și 14 sunt disponibile în două noi culori sofisticate, Pine Grey și Lilac Mist.

Având la bază procesoarele Intel Core din cea de a 11-a generație, cu până la 32 GB de memorie RAM, ZenBook 13 și ZenBook 14 facilitează lucrul în multitasking, productivitatea și divertismentul. Un SSD PCIe 3.0 x2 de până la 1TB și cel mai recent WiFi 6 (802.11ax) completează specificațiile pentru performanță de la un capăt la altul.

ASUS VivoBook S13/S14/S15 (S333/S433/S533)

VivoBook S13 (S333), S14 (S433) și S15 (S533) sunt serii de laptopuri ultra-portabile de 13, 14 și 15 inchi, care ating echilibrul perfect între personalitate și performanță și oferă un aspect nou și îndrăzneț. Laptopurile VivoBook S sunt marcate în mod distinctiv cu marginile tăiate cu diamantul și finisajele texturate metalic și sunt disponibile în multiple culori ce au fost alese pentru a reflecta personalitatea utilizatorului. De asemenea, oferă stil și la interior prin tasta Enter cu marginile colorate. Pe lângă design-ul unic și aspectul elegant, noile VivoBook-uri au la bază procesoare Intel ce urcă în gamă până la Core i7 din generația a 11-a cu grafică Intel Iris Xe, 16 GB de memorie RAM și un SSD PCIe de mare capacitate, cu Intel® Optane™ Memory H10, ce furnizează stocare super-rapidă. Acestea oferă, de asemenea, conectivitate I/O completă, incluzând Thunderbolt 4 USB-C.

ASUS VivoBook 14/15 (K413/K513/X413/X513)

Seriile VivoBook 14/15 sunt laptopuri în culori vii, construite pentru productivitate și divertisment. Modelele VivoBook X413 și X513 oferă o carcasă din plastic în nuanțele Dreamy White, Cobalt Blue sau Bespoke Black, în timp ce modelele K413 și K513 au un design metalic al capacului și vin în nuanțele Hearty Gold, Indie Black sau Transparent Silver. Fiind bazate pe procesoarele Intel din cea de a 11-a generație, ce urcă în gamă până la Core i7 cu grafică Intel Iris Xe, 16GB de memorie RAM, WiFi 6 și un SSD PCIe de mare capacitate, laptopurile VivoBook 14 și 15 le oferă utilizatorilor productivitatea supremă. Facilitatea ASUS NumberPad 2.010 de pe VivoBook 14 simplifică lucrul cu date numerice și adaugă un plus de stil, în timp ce designul cu stocare duală oferă vitezele de acces super-rapide ale unui SSD, combinate cu capacitatea mare a unui hard disk.

Laptopuri ASUS cu procesoare Intel Core din generația a 10-a


ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)

ZenBook Pro 15 este cel mai recent model din seria ZenBook Pro de laptopuri ultra-portabile pentru creatorii de conținut, fiind de asemenea, cel mai mic laptop de 15,6 inchi din lume ce are un ecran tactil 4K UHD OLED.

Elegantul ZenBook Pro 15 le permite creatorilor obișnuiți să lucreze la proiectele lor oriunde ar fi, datorită unui design compact, care este permis de rama subțire a ecranului tactil OLED NanoEdge 4K UHD, luminos și clar. Acoperirea largă de 100% a spectrului de culoare DCI-P3 adigură tonurii vii, iar raportul ecran/corp de 88% oferă o vedere extinsă.

ZenBook Pro 15 are la bază seriile de procesoare Intel Core i7 și i5 H din generația a 10-a, 16 GB de memorie RAM și grafica ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti pentru performanțe creative în mișcare, precum și un SSD PCIe 3.0 x4 de 1 TB pentru stocare ultra-rapidă.

Pentru productivitate sporită, ZenBook Pro 15 include cel mai recent ASUS ScreenPad, un ecran tactil color secundar de 5,65 inchi, încorporat în touchpad-ul acoperit cu sticlă, care permite interacțiunea ușoară prin noua și intuitiva interfață ScreenXpert 2.0, asemănătoare cu cea de smartphone.

Proiectat pentru utilizarea confortabilă în mișcare, ZenBook Pro 15 are o baterie de mare capacitate, de 96 Wh, și un set complet de porturi I/O, incluzând Thunderbolt 3 USB-C, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI 2.0 standard, un conector audio și un cititor de carduri SD. Balamaua ErgoLift fabricată cu precizie creează o poziție confortabilă de tastat, existând totodată o cameră IR pentru autentificarea facială prin Windows Hello. WiFi 6 (802.11ax) oferă conectivitate wireless ultra-rapidă, îmbunătățită de tehnologia ASUS WiFi Master Premium pentru stabilitate conexiunii.

ASUS Zen AiO 24/22 (A5400/A5200)

Zen AiO 24/22 sunt calculatoare funcționale și puternice cu un format estetic. Aceste modele all-in-one pun la un loc performanțele ridicate cu aspectul elegant. Designul este accentuat de un suport metalic asimetric și difuzoare frontale, protejate cu țesătură, care sunt certificate de Harman Kardon. Ecranul NanoEdge impecabil de 23,8 sau 21,5 inchi și raportul ecran/corp de 93% de pe Zen AiO 24/22 conduc la efecte vizuale captivante.

Având la bază procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a 10-a și plăci grafice NVIDIA MX330, Zen AiO 24/22 poate efectua cu ușurință sarcini de editare foto/video, precum și randare grafică 3D. O opțiune de stocare de top, formată din trei unități, oferă beneficiile a două SSD-uri combinate cu capacitatea mare de stocare a hard disk-urilor tradiționale. SSD-urile duale suportă tehnologiile RAID 0 și RAID 1 furnizând opțiuni pentru transferuri rapide de date sau securizarea salvării datelor. Intrarea HDMI opțională permite conexiunea cu un laptop, dispozitiv mobil, consolă de jocuri sau a unui receptor TV pentru o experiență pe ecran mare. Calculatoarele Zen AiO 24/22 pot fi, de asemenea, atașate pe un suport de perete compatibil VESA.

Note:
 • 1 Verificat, măsurat și testat conform specificațiilor premium și indicatorilor principali de experiență ca parte a programului de inovare în laptopuri Project Athena al Intel. Rezultatele testelor datează din august 2020 și nu garantează performanțele individuale ale unui laptop. Puterea și performanța pot varia în funcție de modul de utilizare, de configurație și de alți factori. Pentru informații complete despre performanțe și rezultate benchmark vizitați Intel.com/Evo.
 • 2 Pe baza unei analize interne a pieței efectuată la 16 martie 2020, care a comparat ZenBook Flip S cu laptopurile convertibile concurente cu ecran OLED 4K UHD de 13,3 inchi, inclusiv de la Acer, Apple, HP, Huawei, Dell, Lenovo, Microsoft și Samsung.
 • 3 Versiunea de panou FHD cu iluminare LED 1W a ZenBook Flip S (UX371) este primul laptop ASUS care primește verificarea Intel® Evo™, începând cu 3 septembrie 2020. Alte SKU-uri ale ZenBook Flip S și alte modele de laptopuri sunt în curs de examinare.
 • 4 Pe baza unei analize interne a pieței efectuată la 30 iunie 2020, care a comparat dimensiunea laptopului ZenBook S (grosimea, greutatea și rezoluția totală a laptopului) cu laptopurile concurente cu ecrane de 13,3 inchi, inclusiv de la Acer, Apple , HP, Huawei, Lenovo, Microsoft și Samsung.
 • 5 Conform amprentei generale a desktopului (lățime x adâncime), începând cu 9 aprilie 2020, pe baza analizei interne a pieței ASUS, care compară dimensiunea laptopului ZenBook 14 cu produsele concurente din clasa lor (laptopuri cu ecran de 14 inchi de la furnizori, printre care Acer, Apple, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft și Samsung.
 • 6 ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL) are doar grafică integrată Intel Iris Xe. Greutatea variază în funcție de model și specificații.
 • 7Conform amprentei generale a desktopului (lățime x adâncime), începând cu 20 iulie 2020, pe baza analizei interne a pieței ASUS, care compară dimensiunea laptopului ZenBook Pro 15 cu produsele concurente din clasa lor (laptopuri cu ecran de 15,6 inchi de la furnizori, inclusiv Acer, Apple, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft și Samsung).
 • 8 Pe baza unei analize interne a pieței efectuată la 1 august 2020, care a comparat B9 cu laptopurile concurente, inclusiv de la Acer, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft și Samsung). Greutatea reală poate varia în funcție de specificațiile modelului.
 • 9 Greutatea reală poate varia în funcție de specificațiile modelului.
 • 10 NumberPad este opțional. Toate versiunile de NumberPad sunt compatibile numai cu Microsoft Windows.
 • 11 Testele bateriei efectuate de ASUS pe 21 august 2020 utilizând scenariul de redare video 1080p. Configurație de testare: ZenBook Flip S UX371EA, panou LCD FHD 1W, procesor Intel Core i5-1135G7, SSD PCIe 3.0 x2 de 512 GB, 8 GB RAM. Setări de testare: WiFi activat, luminozitatea afișajului setată la 150 cd/m2, NumberPad dezactivat. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de configurația produsului, utilizarea, condițiile operaționale și setările de gestionare a energiei. Atonomia bateriei va scădea pe durata de viață a acesteia.
 • 12 Testele bateriei efectuate de ASUS pe 21 august 2020 utilizând scenariul de redare video 1080p. Configurație de testare: ZenBook Flip 13 UX363EA, panou LCD FHD, procesor Intel Core i7-1165G7, SSD PCIe 3.0 x2 256 GB, 8 GB RAM. Setări de testare: WiFi activat, luminozitatea afișajului setată la 150 cd/m2, NumberPad dezactivat. Autonomia reală pe baterie poate varia în funcție de configurația produsului, utilizarea, condițiile operaționale și setările de gestionare a energiei. Autonomia pe baterie va scădea pe durata de viață a bateriei.
 • 13 Testele bateriei efectuate de ASUS pe 15 august 2020 utilizând scenariul de redare video 1080p. Configurație de testare: ZenBook S UX393EA, panou tactil de 3,3K, Intel Core i5-1135G7 de a 11-a generație, SSD PCIe 3.0 x2 256 GB, 8 GB RAM. Setări de testare: WiFi activat, luminozitatea afișajului setată la 150 cd/m2, NumberPad dezactivat. Autonomia reală pe baterie poate varia în funcție de configurația produsului, utilizarea, condițiile operaționale și setările de gestionare a energiei. Autonomia pe baterie va scădea pe durata de viață a bateriei.
 • 14 Porturi I / O complete definite ca Thunderbolt 4 USB-C, USB Type-A, HDMI. Reclamație bazată pe grosimea totală a laptopurilor, începând cu 19 martie 2020, pe baza analizei interne a pieței ASUS, comparând dimensiunile laptopurilor ZenBook 13 și ZenBook 14 cu produsele concurente din clasa lor (laptopuri cu ecran de 13,3 inchi sau 14 inchi) de la furnizori, inclusiv Acer, Apple, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft și Samsung.
 • 15 Specificații opționale, este posibil să nu fie disponibile în toate teritoriile. Vă rugăm să consultați reprezentantul local ASUS.
 • 16 Testele de baterie au fost realizate de ASUS pe 24 august 2020 folosind scenariul de redare video 1080p. Configurația de test: ZenBook 14 UX425EA, panou FHD LCD de 1W, procesor Intel® Core™ i5-1135G7 din generația a 11-a, 256 GB PCIe 3.0 x2 SSD, 8 GB RAM. Setările testului: WiFi activat, luminozitatea ecranului setată la 150 cd/m2, NumberPad dezactivat. Autonomia reală pe baterie poate varia în funcție de configurația produsului, modul de utilizare, condițiile de operare și setările de management energetic. Autonomia pe baterie se va deprecia în timp pe durata de viață a bateriei.

ASUS

ASUS este o companie multinațională recunoscută pentru cele mai bune plăci de bază din lume, PC-uri, monitoare, plăci grafice și routere. Cu un vast portofoliu de soluții superioare pentru gaming, crearea de conținut și AIoT, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS urmărește să devină cea mai admirată și inovatoare companie de tehnologie din lume. Inspirat de sloganul "În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a câștigat peste 11 premii pe zi în 2019, situându-se printre "Cele mai admirate companii din lume" și "Cele mai apreciate companii din lume", potrivit Fortune.

Produse mentionate in comunicat:

2 imagini disponibile
ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL - EGL)
ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL - EGL)
Descarcă
ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL - EGL)
ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL - EGL)
Descarcă
3 imagini disponibile
ASUS B9
ASUS B9
Descarcă
ASUS B9
ASUS B9
Descarcă
ASUS B9
ASUS B9
Descarcă
3 imagini disponibile
VivoBook Flip 14 (TP470)
VivoBook Flip 14 (TP470)
Descarcă
VivoBook Flip 14 (TP470)
VivoBook Flip 14 (TP470)
Descarcă
VivoBook Flip 14 (TP470)
VivoBook Flip 14 (TP470)
Descarcă
6 imagini disponibile
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
6 imagini disponibile
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Zen AiO 22 - 24 (A5200 - A5400)
Descarcă
6 imagini disponibile
ZenBook Flip UX363
ZenBook Flip UX363
Descarcă
ZenBook Flip UX363
ZenBook Flip UX363
Descarcă
ZenBook Flip UX363
ZenBook Flip UX363
Descarcă
ZenBook Flip UX363
ZenBook Flip UX363
Descarcă
ZenBook Flip UX363
ZenBook Flip UX363
Descarcă
ZenBook Flip UX363
ZenBook Flip UX363
Descarcă
6 imagini disponibile
ZenBook Flip UX564
ZenBook Flip UX564
Descarcă
ZenBook Flip UX564
ZenBook Flip UX564
Descarcă
ZenBook Flip UX564
ZenBook Flip UX564
Descarcă
ZenBook Flip UX564
ZenBook Flip UX564
Descarcă
ZenBook Flip UX564
ZenBook Flip UX564
Descarcă
ZenBook Flip 15 UX564
ZenBook Flip 15 UX564
Descarcă
6 imagini disponibile
ZenBook Flip S UX371
ZenBook Flip S UX371
Descarcă
ZenBook Flip S UX371
ZenBook Flip S UX371
Descarcă
ZenBook Flip S UX371
ZenBook Flip S UX371
Descarcă
ZenBook Flip S UX371
ZenBook Flip S UX371
Descarcă
ZenBook Flip S UX371
ZenBook Flip S UX371
Descarcă
ZenBook Flip S UX371
ZenBook Flip S UX371
Descarcă
6 imagini disponibile
ZenBook Pro 15 (UX535)
ZenBook Pro 15 (UX535)
Descarcă
ZenBook Pro 15 (UX535)
ZenBook Pro 15 (UX535)
Descarcă
ZenBook Pro 15 (UX535)
ZenBook Pro 15 (UX535)
Descarcă
ZenBook Pro 15 (UX535)
ZenBook Pro 15 (UX535)
Descarcă
ZenBook Pro 15 (UX535)
ZenBook Pro 15 (UX535)
Descarcă
ZenBook Pro 15 (UX535)
ZenBook Pro 15 (UX535)
Descarcă
3 imagini disponibile
ASUS ZenBook S UX393
ASUS ZenBook S UX393
Descarcă
ASUS ZenBook S UX393
ASUS ZenBook S UX393
Descarcă
ASUS ZenBook S UX393
ASUS ZenBook S UX393
Descarcă