mediaLOOK logo
@
ASUS ROG G701VI
Bucuresti 2016-11-04

ASUS Republic of Gamers anunță laptopul de gaming G701VI, cu grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 și ecran cu rată de refresh de 120Hz

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat un nou laptop de gaming, echipat cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, supratactată, ce oferă performanțe incredibile în realitatea virtuală (VR). ROG G701VI beneficiază de un ecran cu unghiuri largi de vizualizare, integrează tehnologia NVIDIA G-SYNC și o rată de refresh de 120Hz pentru efecte grafice cât mai fluide. Tastatura acceptă până la 30 de apăsări simultane oferind controlul total asupra jocului.

VR Ready cu NVIDIA GeForce GTX 1080
Grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, utilizată la construcția laptopului ROG G701VI, furnizează performanțe excepționale și o eficiență energetică ridicată, oferindu-le pasionaților de jocuri o experiență incredibilă în realitatea virtuală. ROG G701VI este primul laptop din lume dotat cu un panou cu unghiuri largi de vizualizare, rată de refresh de 120Hz și tehnologie NVIDIA G-SYNC.

NVIDIA G-SYNC reduce latențele, minimizează ruptura cadrelor și deformările grafice. Aceasta ajută la obținerea efectelor grafice fluide, fără a afecta performanțele sistemului.

Laptopul poate reda imagini pe trei ecrane în același timp, prin Trinity Display Technology, folosind porturile HDMI 2.0, USB 3.1 Type-C și mini-DisplayPort.

Conceput și echipat pentru gaming captivant
ROG G701VI este motorizat de un procesor Intel Core i7 (‘Skylake’) deblocat, oferind performanțe comparative cu cele ale unui desktop de top. Portabilul dispune de 64GB de memorie RAM DDR4 la 2400MHz, eficiența energetică și performanța fiind cu 30%, respectiv 20% mai ridicate comparativ cu modulele RAM DDR3 1600MHz.

Tastatura ce acceptă până la 30 de apăsări simultane asigură utilizatorul că fiecare comandă complexă va fi preluată în mod corect. Pe lângă acestea, un amplificator audio și un ESS DAC generează un sunet mai bogat și mai detaliat, cu bass puternic și mai puține distorsiuni.

ROG G701VI are un profil subțire de 32.5mm, fiind cu o treime mai subțire decât precedentul G752, și un design nou ROG Bio-Armor în schemele coloristice ROG Armor Titanium și Plasma Copper.

ASUS

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile.

Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4368 de distincţii în anul 2015 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 17000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 5500 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2015.

Produse mentionate in comunicat:

2 imagini disponibile
ASUS ROG G701VI
ASUS ROG G701VI
Descarcă
ASUS ROG G701VI
ASUS ROG G701VI
Descarcă