mediaLOOK logo
@
Fonmoney
București/Viena 2012-11-20

Cartela ta reîncărcabilă nu va mai fi niciodată descarcată

Oriunde ai fi, încarcă online cartele prepaid cu Fonmoney.ro – ieftin și ușor.

Ai rude în străinătate de la care primești bani regulat? Atunci ești în locul potrivit! Conform datelor BNR, românii din străinătate au trimis în ţară 1,83 miliarde euro către familii și cei dragi, și asta doar în primele şase luni din acest an. Taxele la tranzacții bancare sunt enorme. Noul portal online Fonmoney - www.fonmoney.ro - prezintă o alternativă. Serviciul permite din orice țară a lumii, transferul de credit pe cartelele reîncărcabile de la cei mai mari trei operatori GSM din România. Fonmoney este ideal pentru plata convenabilă a facturilor de telefon ale rudelor sau prietenilor – un cadou perfect și un adevărat sprijin în viața de zi cu zi.

Așa funcționează Fonmoney
Cu Fonmoney se poate încărca un număr prepaid printr-o platformă online. Procesul e rapid și simplu: introduceți pe www.fonmoney.ro numărul de telefon pe care doriți sa-l încărcați și suma dorită. Plata se face cu transfer bancar direct, carte de credit sau Paysafecard. La scurt timp, beneficiarul primește un sms cu anunțul creditului suplimentar. Banii sunt transferați în formă de credit pe cartelele reîncărcabile.

Mulți dintre români lucrează în străinătate și își sprijină familiile prin transfer de bani. O mare parte a banilor respectivi e folosită pentru lucruri de folosință zilnică – chirie, curent sau facturi telefonice. Fonmoney reprezintă în astfel de cazuri o super alternativă, deoarece tarifele sunt mult mai mici decât la transferuri bancare convenționale. Mai mult, Fonmoney poate fi accesat ușor și rapid pe internet. Nu este nevoie de cont, atât în cazul expeditorului, cât și în cel al destinatarului“, spune Mirko Kinigadner, fondatorul și administratorul Fonmoney. „Fonmoney și-a propus să ofere tuturor oamenilor din lume posibilitatea de a-și susține financiar familia și prietenii“, conform Kinigadner.

Fonmoney

Fonmoney (http://www.fonmoney.ro) este o marcă a Transpaygo SRL. Întreprinderea oferă expaților un serviciu prin care se pot transfera ieftin sume mici prin cartele reîncărcabile. Fonmoney a fost lansat în Austria, în august 2012. Fondatorul, administratorul și acționarul principal al Transpaygo SRL este Mirko Kinigadner. Cofondatorul Christian Peidelstein are rolul de Manager Operativ (COO).