mediaLOOK logo
@
Tornado Sistems prezintă noul monitor TFT de 19” Philips Brilliance 190P5, lansat la CeBIT 2004
Bucureşti 2004-03-23

Tornado Sistems prezintă noul monitor TFT de 19” Philips Brilliance 190P5, lansat la CeBIT 2004

Tornado Sistems – distribuitor autorizat Philips – prezintă în România modelul 190P5 - cel mai nou monitor TFT de 19” din gama Philips Brilliance, lansat zilele acestea la CeBIT 2004. Noul reprezentant al familiei de ecrane LCD produse de Philips stabileşte un nou nivel de performanţă în ceea ce priveşte calitatea display-ului şi ergonomia.

Categoria de monitoare cu diagonala de 19” a devenit alegerea principală a unui segment larg de utilizatori business, iar noul model Philips Brilliance 190P5 întruneşte toate cerinţele privind aplicaţiile profesionale, ca design, CAD, tabele şi baze de date.

Litera „P” prezentă în denumirea modelului semnifică apartenenţa acestuia la gama profesională de monitoare Philips Brilliance, fapt motivat prin display-ul TFT de 19” cu o rezoluţie de 1280 x 1024, ce reproduce imagini clare şi oferă un grad superior de luminozitate (300 nits) şi o rată de contrast de 700:1.

Urmând tradiţia monitoarelor high-end Philips Brilliance, noul 190P5 integrează cea mai recentă versiune a tehnologiei inovatoare LightFrame. Graţie acesteia, monitorul redă fotografii şi imagini video senzaţionale. Crescând luminozitatea şi claritatea fotografiilor afişate într-un viewer, LightFrame oferă o experienţă realistă a imaginii pline de claritate şi detalii de o acurateţe deosebită.

Monitorul Philips Brilliance 190P5 are ambele interfeţe de intrare video - analog (D-Sub) şi digital (DVI-D) - oferind utilizatorului posibilitatea de a experimenta adevărata calitate de afişare a unui monitor digital, dar păstrând suportul pentru semnalele video analog tradiţionale.

Alte atuuri importante ale lui 190P5 sunt reprezentate de nivelul ridicat de ergonomie şi consumul de energie cu 20% mai mic. Utilizatorii care folosesc computerele pentru perioade îndelungate de timp vor aprecia confortul vizual oferit de acest monitor TFT. Designul ergonomic şi sistemul inovator Super Ergo Base, ce permite o deplasare pe o distanţă de 130mm, ajută la obţinerea parametrilor ideali (înălţime, unghi de înclinare şi pivotare) pentru vizualizarea în condiţii optime. Sistemul de susţinere permite pivotarea la un unghi de 90 de grade. Economia de spaţiu pe birou este asigurată prin integrarea unor difuzoare, ce oferă un sunet de o calitate deosebită.

Philips Brilliance 190P5 este certificat TCO’03 privind protecţia mediului înconjurător. Monitorul degajă extrem de puţină căldură şi consumă cu 20% mai puţin faţă de modele similare. Acest fapt reduce costurile totale de exploatare în cazul unor companii cu un număr ridicat de monitoare. Philips a acordat atenţie şi elementelor de securitate, oferind posibilitatea de a proteja monitorul Brilliance 190P5 cu ajutorul unui braţ anti-furt Kensington.

Brilliance 190P5 va fi disponibil în Europa începând cu al doilea trimestru al acestui an, fiind distribuit în România prin Tornado Sistems.

Tornado Sistems

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factorii care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Allied Telesyn, Brand-Rex, 3Com, Philips, APC, Printronix, APW, Rehau, Proxim, US Robotics.

Structura organizatorica a companiei, orientata spre satisfacerea tuturor categoriilor de clienti, a determinat, datorita complexitatii sale, obtinerea unor performante de vârf de-a lungul timpului, atât în ceea ce priveste rezultatele obtinute, cât si în relatiile cu clientii sai, devenind partenerul de afaceri preferat de majoritatea companiilor IT din România.