mediaLOOK logo
@
Canon PowerShot ZOOM
Bucuresti 2020-10-14

Mai aproape de acţiune cu Canon PowerShot ZOOM

Un aparat foto de buzunar cu super-zoom care le oferă utilizatorilor cea mai bună perspectivă a unor momente speciale

Canon Europe anunţă astăzi lansarea modelului PowerShot ZOOM - un aparat foto de 12 megapixeli, mic şi uşor, cu stabilizator de imagine şi cu zoom în trepte, simplu de utilizat, gândit pentru a ajuta utilizatorii să surprindă momentul în cele mai fine detalii. Canon PowerShot ZOOM este un aparat foto cu obiectiv nedetaşabil, de tip monoclu, cu capacitate de filmare Full HD şi super-zoom, care oferă un concept dinamic şi inovator de design şi utilizare. Cu zoom de 100mm, 400mm sau zoom de 800mm digital1, acest aparat foto digital compact este ideal pentru familiile cărora le plac activităţile în aer liber sau pentru amatorii de natură care îşi doresc să se poată apropia de animalele sălbatice păstrând distanţa.

Canon PowerShot ZOOM le permite utilizatorilor să fotografieze şi să filmeze subiectele aflate la distanţă ca şi cum acestea s-ar afla lângă ei. Fie că surprindeţi momentul în care fiul dumneavoastră marchează un gol decisiv sau observați apariţia unei păsări rare, zoom-ul în 3 trepte oferă mărire optică şi digitală imediată. Canon PowerShot ZOOM poate obţine distanţe focale de 100mm şi 400mm cu diafragmă de f/5.6 sau de f/6.3, păstrând focalizarea clară pe subiectele aflate la depărtare. Modelul are un zoom digital extins, echivalent cu 800mm, şi este ideal pentru iubitorii de păsări şi de natură. Având o greutate de numai 145g şi un zoom incredibil pentru această dimensiune, acest model unic le permite utilizatorilor să realizeze fotografii şi filmări de calitate fără a avea nevoie de un echipament greu şi este ideal pentru surprinderea momentelor speciale spontane.

Control intuitiv

Cu un design minimal şi ergonomic, Canon PowerShot ZOOM este un aparat foto uşor de folosit şi oferă rezultate excelente. Aparatul foto poate fi controlat cu o singură mână folosind cinci butoane accesibile pentru fotografiere, filmare Full HD şi pentru redare, dar şi pentru afişarea meniului pentru o utilizare cât mai uşoară. PowerShot ZOOM este intuitiv, foloseşte un meniu simplificat şi poate fi operat cu uşurinţă. Controlul automat complet al fotografiilor şi filmării Full HD 1080P în format MP4 le oferă utilizatorilor posibilitatea să surprindă momente de familie importante, precum prima zi de antrenament a copilului sau o excursie la zoo în care să observaţi animalele din depărtare, fără a fi nevoie să modificaţi setările aparatului foto. Vizorul electronic inteligent (EVF) este amplasat discret pentru a evita obstrucţionarea şi pentru a permite utilizatorilor să se bucure de imagine la o rezoluţie mare.

Procesorul puternic DIGIC 8 surprinde momentele de neuitat în imagini clare şi pline de culoare şi permite fotografierea în rafală la 10cps pentru a surprinde acţiunea. Cu ajutorul senzorului de 12 megapixeli, utilizatorii pot fotografia animalele sălbatice în mişcare, datorită rezoluţiei mari şi a capacităţii de citire rapidă pe care le oferă. PowerShot ZOOM este ideal pentru surprinderea momentelor intime în familie, datorită opţiunii de focalizare automată continuă cu urmărirea feţei şi AF 1 punct.

Cu ajutorul Stabilizatorului Optic de Imagine avansat, PowerShot ZOOM realizează imagini nemişcate şi clare în timpul fotografierii sau observării de la distanţă. Deşi este un model uşor, acesta are o baterie cu durată de viaţă extinsă care poate fi încărcată de la dispozitive USB Type-C® USB-PD compatibile în mai puţin de două ore, ideal pentru fotografiere în timpul plimbărilor.

Conectaţi-vă şi împărtășiți experienţele

Pentru a-şi proteja amintirile importante, Canon PowerShot ZOOM permite utilizatorilor să importe, să caute şi să aplice o etichetă geografică imaginilor prin Wi-Fi, cu ajutorul unei legături Bluetooth® la telefonul inteligent. Datorită conectivităţii prin Wi-Fi şi Bluetooth, utilizatorii pot activa fotografierea de la distanţă cu Live View prin intermediul aplicaţiei Canon Camera Connect. Dacă prietenii sau membrii familiei îşi conectează3 în prealabil telefonul inteligent la aparatul foto, pot vedea în timp real ceea ce vede fotograful prin vizor3 dacă se află în apropierea lui. Canon PowerShot ZOOM îi ajută pe utilizatori să trăiască momentul, să surprindă toate detaliile şi să le partajeze uşor cu prietenii şi familia.

Pentru mai multe informaţii referitoare la Canon PowerShot ZOOM, vizitaţi: https://www.canon.ro/cameras/canon-powershot-zoom/.

Caracteristici principale Canon PowerShot ZOOM:

  • Senzor de 12,1 megapixeli
  • Zoom în 3 trepte, la distanţe focale de 100 mm, 400 mm, 800mm1
  • Stabilizator optic de imagine cu 4 axe
  • Filmare Full HD la 1080p @ 24/25/30 cps
  • Dispozitive compatibile cu USB Type-C® USB-PD
  • Wi-Fi şi Bluetooth<sup>®</sup>


Note:
1 Distanţele focale menţionate sunt echivalente 35mm.
2 O singură conexiune simultan, cu stocarea detaliilor pentru maxim 10 conexiuni predefinite
3 În funcţie de mediul de comunicare, pot apărea întârzieri la operarea de la distanţă sau pentru imaginile Live View la distanţă, iar transferul imaginilor poate dura mai mult. De asemenea, în timpul comunicării cu un telefon inteligent, consumul de energie este mai mare decât la utilizarea normală, iar aparatul foto se poate încălzi mai repede.

Canon Europe

Canon Europe este partea EMEA a Canon Inc, un furnizor global de tehnologii şi servicii de imagistică. Canon Europe îşi desfăşoară activitatea în aproximativ 120 de ţări, are aproximativ 13.500 de angajaţi în toată regiunea şi contribuie cu aproximativ o treime la veniturile globale anuale ale Canon.

Fondată în 1937, dorinţa de inovaţie permanentă a adus compania Canon printre cele mai bune companii din lume în domeniul imagisticii, în decursul a celor 80 de ani de activitate iar compania îşi propune să investească în domeniile care contează şi să profite de toate oportunităţile de dezvoltare. De la aparate foto la imprimante comerciale, de la consultanţă în afaceri la tehnologii în domeniul sănătăţii, Canon contribuie la calitatea vieţii şi a afacerilor prin inovaţie în domeniul imagisticii.

Filosofia companiei Canon este Kyosei – ‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferă.

Pentru mai multe informaţii despre Canon România accesaţi: www.canon.ro

Related products:

2 related pictures
Canon PowerShot ZOOM
Canon PowerShot ZOOM
Save...
Canon PowerShot ZOOM
Canon PowerShot ZOOM
Save...