mediaLOOK logo
@

ASUS N73Jn

notebook

Echipa ASUS Golden Ear a armonizat componentele hardware şi software obţinând tehnologia SonicMaster, ce revoluționează sunetul redat de un portabil. Problemele încercărilor anterioare de a îmbunătăţi calitatea audio a laptopurilor au fost depăşite. Astfel, camerele de rezonanţă supra-dimensionate (80 cc în cazul lui ASUS N73) şi difuzoarele plasate special elimină vibraţia şi distorsiunea, iar componenta software ajustează cu precizie redarea. Parteneriatul cu Bang & Olufsen ICEpower® se concretizează în experiența excelentă a utilizatorului, care va putea asculta un sunet complet şi va percepe elementele vocale şi pe cele surround întocmai ca la o audiţie live.

Designul consacrat al seriei N păstrează tema vizuală a valurilor, capacul ecranului continuând linia bazei atunci când se deschide. Carcasa câştigă eleganţă și prin suprafețele de aluminiu și difuzoarele acoperite cu un grilaj estetic. Tastatura, care include și partea numerică, este însoțită de un keypad senzitiv pentru preluarea comenzilor multimedia.

ASUS N73 pune la dispoziția utilizatorilor interfața USB 3.0 pentru conectarea dispozitivelor portabile și atingerea celor mai mari viteze în transferul datelor. Acest lucru contează mai ales atunci când se lucrează cu fișiere multimedia de mari dimensiuni. Opțional, laptopul poate include cea mai nouă versiune a tehnologiei Bluetooth, v3.0, pentru conectarea fără fir a diverselor periferice sau gadget-uri.

Seria N include o unitate optică Blu-Ray Combo, un cititor 8 în 1 pentru cardurile flash și oferă suport pentru două hard disk-uri. Un port dual e-SATA/USB facilitează conectarea unei unități de stocare. În privința accesului în rețea, portabilele dispun de conexiuni integrate Wireless N și Gigabit pe fir, fiind pregătite astfel să manevreze rapid volume mari de informații în diverse scenarii de utilizare multimedia.

Laptopul are un ecran panoramic cu diagonala de 17.3” și integrează cel mai nou chip grafic Nvidia GF 335 cu suport Optimus. Sistemul se bazează pe ultima generație a platformei Intel Calpella cu tehnologie Intel Turbo Boost. Procesoarele sunt foarte puternice – din seriile Intel Core™ i3, i5 şi i7. Portabilele vin cu Microsoft Windows 7 preinstalat, oferind și facilitatea Express Gate 2.0 pentru pornirea în doar câteva secunde pe un sistem de operare secundar integrat.

Laptopul N73 integrează o cameră web cu senzor de 2Megapixeli și un filtru pentru intimitate. Grație suportului Asus Face Logon, utilizatorii o vor putea utiliza pentru o autentificare comodă.
  • 2018-06-22 13:28:53

Cele mai recente articole indexate

Publicatie: Articol: Data: Atitudinea fata de produs
laptopnews.ro Laptop-uri multimedia Asus (recomandarea zilei) 2011-11-30
Bursa Easter gifts 2011-04-11
Puterea Inginerei de (ra)sunet 2010-10-22
playtech.ro ASUS N73: inginerie de (ra)sunet [Review] 2010-10-20
computerblog.ro Asus N73 – in detaliu 2010-10-17
computerblog.ro Asus N73 – inca un monstru la teste 2010-10-10
playtech.ro USB 3.0: in spatele cuvintelor 2010-09-28
techzone.ro Laptopurile ASUS N53 si N73 dezvaluite 2010-08-27
pcnews.ro ASUS N53J si N73J cu Blu-ray disponibil in Marea Britanie 2010-08-25
zoomtech.ro ASUS N73jn un laptop multimedia 2010-07-14

Imagini disponibile

6 imagini disponibile
Laptopul ASUS N73 (vedere frontala, capac deschis, unitate optica deschisa)
Laptopul ASUS N73 (vedere frontala, capac deschis, unitate optica deschisa)
Descarcă
Laptopul ASUS N73 (vedere frontala, capac deschis)
Laptopul ASUS N73 (vedere frontala, capac deschis)
Descarcă
Laptopul ASUS N73 (vedere frontala, capac deschis)
Laptopul ASUS N73 (vedere frontala, capac deschis)
Descarcă
Laptopul ASUS N73 (vedere keypad)
Laptopul ASUS N73 (vedere keypad)
Descarcă
Laptopul ASUS N73 (vedere laterala, capac inchis)
Laptopul ASUS N73 (vedere laterala, capac inchis)
Descarcă
Laptopul ASUS N73 (vedere de sus, capac inchis)
Laptopul ASUS N73 (vedere de sus, capac inchis)
Descarcă

ASUS

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având un portofoliu extins de produse, care include laptopuri, netbook-uri, plăci de bază, plăci video, unităţi optice, sisteme PC desktop, servere, soluţii wireless, telefoane mobile şi echipamente de reţea. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor. În 2009, ASUS a obţinut 3268 de distincţii precum şi recunoaşterea globală pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită, compania a realizat o cifră de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009. ASUS se clasifică de 12 ani consecutiv printre companiile din Business Week InfoTech 100.