mediaLOOK logo
@

R&M Raceway System

echipamente pasive de retea

Raceway System este o soluţie pentru susţinerea şi ghidarea cablurilor de fibră optică în centrele de date şi în nodurile centrale de distribuţie ale operatorilor. Raceway poate fi instalat atât în interiorul podelelor supraînălţate, cât şi deasupra cabinetelor metalice. Modulele Raceway se asamblează rapid şi uşor, prin îmbinarea simplă. Sistemul este format din canale principale de ghidaj, intersecţii, curbe şi terminaţii, protejând raza de curbură a fibrei optice la 40 mm, aspect important pentru performanţa circuitelor optice.

Sistemul Raceway este disponibil în şase dimensiuni şi poate susţine între 150 şi 6000 de cabluri sau patchcord-uri de fibră. Ieşirile pentru cabluri pot fi ataşate oriunde de-a lungul canalului principal fără a-l întrerupe sau tăia, prin anexarea pe părţile laterale. Circuitele de fibră optică pot suferi schimbări sau extinderi fără întreruperea operării. Sistemul Raceway de la R&M este compatibil atât cu soluţiile deja instalate, cât şi cu sistemele altor producători. Modulele sunt fabricate din PC/ABS, plastic rezistent la rupere şi la impact. Acest material nu conţine halogen, fiind ignifug şi rezistent la îngheţ, căldură, lumină şi la şocuri electrice.
  • 2010-04-06 17:52:23

Cele mai recente articole indexate

Imagini disponibile

4 imagini disponibile
R&M Raceway System: canale principale, module de jonctiune
R&M Raceway System: canale principale, module de jonctiune
Descarcă
R&M Raceway System: canale din plastic PC/ABS
R&M Raceway System: canale din plastic PC/ABS
Descarcă
R&M Raceway System: distribuitor de fibra optica
R&M Raceway System: distribuitor de fibra optica
Descarcă
R&M Raceway System: ghidarea protejata a cablelor de fibra optica
R&M Raceway System: ghidarea protejata a cablelor de fibra optica
Descarcă

Reichle & De-Massari (R&M)

Reichle & De-Massari AG (R&M) dezvoltă şi produce soluţii pasive pentru nivelul fizic al reţelelor de comunicaţii. Produsele de excepţie din domeniul conecticii de cupru şi fibră optică i-au adus companiei reputaţia de lider în clasa echipamentelor premium, care adaugă valoare reţelelor performante. R&M are tradiţie în generarea de noi standarde privind modularitatea şi simplitatea în instalare şi în mentenanţă.

Compania are reprezentanţe de marketing în 30 de state, grupate pe 7 regiuni. Un procent de 75% din vânzările R&M sunt obţinute din exporturi. Veniturile înregistrate în 2009 totalizează 192 milioane CHF (130 milioane EURO), indicatorul EBIT fiind de 6%. Compania investeşte anual mai mult de 10 milioane CHF în domeniul cercetării şi dezvoltării. R&M se numără printre cele mai mari 500 de companii din Elveţia, având aproximativ 600 de angajaţi. Compania este independentă, fiind deţinută de către familia Reichle şi condusă de cea de-a doua generaţie de manageri a acesteia.