mediaLOOK logo
@

ROG Crosshair V Formula

placi de baza

Crosshair V Formula cu chipset AMD 990FX nu este numai prima placă de bază ROG cu suport pentru procesoare AM3+, dar reprezintă și primul model cu suport pentru 3-Way NVDIA SLI și AMD CrossFireX precum și UEFI BIOS. Colecția de instrumente ROG pentru overclocking este la îndemână, iar SupremeFX X-Fi 2 oferă o experiență audio intensă și imersivă. Mai mult, Intel Ethernet cu tehnologia GameFirst creează o conexiune LAN suficient de rapidă să țină pasul cu jocurile multiplayer moderne în timpul derulărilor altor sarcini online.

Pentru a fi cu adevărat o placă de bază de ultimă generație pentru jocuri, Crosshair V Formula/ThunderBolt vine cu placa de extensie audio/LAN ThunderBolt. Tehnologia audio de înaltă clasă XONAR redă un sunet de o calitate mai bună față de o placă audio standard, iar amplificatorul încorporat, pentru căști, cu posibilitatea de reglaj a impedanței, îl face perfect pentru competiție. Crosshair V Formula/Thunderbolt încorporează, de asemenea, platforma premiată Bigfoot Networks Killer E2100, cu tehnologia exclusivă Advanced Stream Detect, care clasifică și prioritizează traficul online al jocurilor, al fluxurilor audio și video HD pentru performanțe optime chiar și atunci când sunt rulate mai multe aplicații simultan.
  • 2019-06-24 16:01:12

Cele mai recente articole indexate

Imagini disponibile

1 imagini disponibile
ASUS Crosshair V Formula
ASUS Crosshair V Formula
Descarcă

ASUS

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având un portofoliu extins de produse, care include laptopuri, netbook-uri, plăci de bază, plăci video, unităţi optice, sisteme PC desktop, servere, soluţii wireless, telefoane mobile şi echipamente de reţea. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor. În 2009, ASUS a obţinut 3268 de distincţii precum şi recunoaşterea globală pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită, compania a realizat o cifră de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009. ASUS se clasifică de 12 ani consecutiv printre companiile din Business Week InfoTech 100.