mediaLOOK logo
@

ROG MATRIX GTX580 Platinum

placi video

ROG MATRIX GTX 580 este o placă grafică performantă destinată pasionaților de jocuri care doresc tot cei mai bun de la un nucleu grafic NVIDIA GeForce GTX 580. Utilitarele pentru overclocking TweakIt, ProbeIt și Safe Mode oferă ajustări ale hardware-ului, iar GPU Tweak permite reglarea și monitorizarea instantă. Tehnologia Super Alloy Power cu 19 faze oferă un potențial ridicat de overclocking dar totodată și creșterea durabilității și a eficienței energetice.

Tehnologia ASUS DirectCU II furnizează o răcire extremă combinând heat pipe-urile de cupru ce pun în contact direct nucleul grafic și două ventilatoare imense dar silențioase care absorb cu 600% mai mult aer și permit o funcționare la temperaturi cu 20% mai reduse, comparativ cu designul de referință.
  • 2019-06-24 16:01:12

Imagini disponibile

3 imagini disponibile
ASUS ROG GTX580 Platinum
ASUS ROG GTX580 Platinum
Descarcă
Placa video ASUS ROG MATRIX GTX 580 Platinum
Placa video ASUS ROG MATRIX GTX 580 Platinum
Descarcă
Placa video ASUS ROG MATRIX GTX 580 Platinum
Placa video ASUS ROG MATRIX GTX 580 Platinum
Descarcă

ASUS

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având un portofoliu extins de produse, care include laptopuri, netbook-uri, plăci de bază, plăci video, unităţi optice, sisteme PC desktop, servere, soluţii wireless, telefoane mobile şi echipamente de reţea. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor. În 2009, ASUS a obţinut 3268 de distincţii precum şi recunoaşterea globală pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită, compania a realizat o cifră de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009. ASUS se clasifică de 12 ani consecutiv printre companiile din Business Week InfoTech 100.